Sale namenio Gagiju lidersku ulogu

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 29.06.2015.
17:43
Izvor: Sportske.net

Alba je dovela kapitena Partizana jer u njemu vidi jednog od nosica igre u narednim sezonama, izjavio je Saša Obradović.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Trener 'Albatrosa' izuzetno ceni Dragana Milosavljevića i ubeđen je da će doskorašnji kapiten Partizana biti pravo pojačanje za njegov tim.

"Milosavljević je sjajan igrač i imaće našu punu podršku. Trebalo bi da mu nađemo adekvatno mesto u timu i sklopimo pravu atmosferu u ekipi. Zaslužio je da bude lider ekipe i tu ulogu će i dobiti." rekao je Obradović.

Albu ovog leta čeka rekonstrukicja tima, budući da su klub napustila dvojica nosioca igre iz prošle sezone Redži Reding i Aleks Renfro, dok Saša Obradović instistira na tome da se produži saradnja sa najboljih igračem Džamalom Meklinom.

Inače, ukoliko se Milosavljević nađe na spisku putnika selektora Đorđevića za Evrobasket imaće priliku da 'oseti domaći teren' i pre no što zaigra za svoj novi klub, jer Srbija svoje utakmice grupne faze igra u Berlinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 29.06.2015
18:35

Ne moze da ne bude vodja tima kada ima toliko energije u sebi kojom podize i saigrace, ali i navijace, fenomenalan defanzivac i solidan suter, bice sjajno pojacanje za Albu. Dragane, hvala ti za sve ove godine i srecno!