Sale Nacionale - Njemu je SRBIJA iznad svega!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.10.2014.
10:23
Izvor: Sportske.net

I mesec dana posle velikog uspeha na Svetskom prvenstvu i osvojene srebrne medalje sa ''Orlovima'', selektor Srbije Saša Đorđević oduševljava javnost svojim profesionalizmom i posvećenošću poslu koji obavlja.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Od Saleta Đorđevića su mnogi mogli da uče tokom njegove igračke karijere, delio je lekcije na parketu, a slična priča je već počela da se ponavlja i u njegovoj trenerskoj karijeri.

Svi se sećamo kako je bilo sumnji u njegove pedagoške kvalitete, zamerali su mu nedostatak iskustva uoči Svetskog prvenstva u Španiji, ali im je on svojim predanim radom, zajedno sa svojim igračima, ''zapušio usta''.

Ostvaren je ogroman uspeh, naši košarkaši su ponovo junaci nacije, a sada, mesec dana posle svega, kada je euforija prošla, Saša Đorđević svojim ponašanjem i stavovima i dalje potvrđuje da taj uspeh sa ''Orlovima'' nije bio slučajan.

Naime, kako smo već i objavljivali, posle Svetskog prvenstva na Đorđevićevu adresu već stižu unosne ponude bogatih evropskih klubova, od kojih se izdvojila ona iz Pireja, od Olimpijakosa, koji je ovih dana ostao bez trenera Barcokasa.

Nadali su se Grci da Sale neće odoleti pozamašnoj količini ''zelenih'' novčanica, ali im je on hladnokrvno rekao ''NE''! I njima i svima ostalima kojima pada na pamet da mu nude angažmane dok je na klupi Srbije!

''Od kada sam preuzeo reprezentaciju Srbije, više nisam na tržištu. Od tada me nijedan drugi posao ne interesuje, bez obzira na novac i privilegije koje iz toga mogu proisteći. Ne želim da iskoristim osvojenu medalju na Svetskom prvenstvu za posao u klubu'', potpuno je jasan Đorđević u izjavi koju prenose ''Novosti''.

A cilj kome stremi i koji je zacrtao, jeste medalja na narednom Evropskom prvenstvu, a onda i uspeh na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru! Sa ovakvim stavovima i razmišljanjima, Sale će, uvereni smo, nastaviti da nas oduševljava sa ''Orlovima''.

Jer, Srbija je iznad svega!










Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke