Sale na novom iskušenju, stiže ''kraljevska ponuda''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.12.2014.
10:56
Izvor: Sportske.net

Sjajni rezultati koje je Saša Đorđević ostvario sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu u Španiji, nisu ostavili ravnodušnim ni najbolje evropske košarkaške klubove. Koliko dugo će Sale uspeti da odoleva njihovim ponudama?

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Podsetimo, nedavno je atinski Olimpijakos silno želeo baš Đorđevića za novog trenera, ali i pored primamljive ponude i prilike da radi u jednom od evropskih velikana, Sale Nacionale je Grcima rekao ''NE'', učtivo se zahvalivši na interesovanju.

Tom priliko, Đorđević je poručio da ga zanima samo rad sa reprezentacijom Srbije, pripreme za Evropsko prvenstvo naredne godine, uz jasno postavljen cilj - osvajanje zlatne medalje i plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Međutim, kao da za tu njegovu izjavu nisu čuli u Real Madridu, klubu u kome je proveo jedan deo svoje bogate košarkaške karijere.

Naime, posle nekoliko poraza u ACB ligi, španski mediji spekulišu da je aktuelni trener ''kraljevskog kluba'' Pablo Laso pred otkazom, a juče se pojavila i vest da čelnici Reala navodno žele Sašu Đorđevića za novog trenera.

Ukoliko se ove spekulacije pokažu istinitim, biće to još jedno veliko iskušenje za srpskog selektora, ali on nam je u proteklom periodu već više puta stavio do znanja koliko je posvećen radu u našem nacionalnom timu, koliko mu je stalo da Srbija uspostavi kontinuitet odličnih rezultata na najvećim takmičenjima, pa ne sumnjamo da će i Madriđani dobiti njegov negativan odgovor.

Jer, Sale u ovom trenutku ima mnogo važnija posla...

U svakom slučaju, intetresovanja klubova poput Olimpijakosa i Real Madrida su još jedan pokazatelj da Sale posle blistave igračke karijere, već polako postaje i vrhunski trener.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mesi G.O.A.T.
Wednesday, 17.12.2014
12:22

Realno nema on kvalitet da vodi real ono srebro na SP osvojio je srećno mislim da on nije kalibra velikog trenera već je samo veliki srećnik.

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 17.12.2014
13:21

Marko, hajde ne lupetaj, molim te. Da ne kazem nesto drugo...

avatar
Sho KG LFC
Wednesday, 17.12.2014
13:29

Realno,mislim da o kosarci nemas pojma...