Sale još nije otpisao Simonovića, ali...

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 31.07.2017.
12:19
Izvor: Sportske.net

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević još uvek nije otpisao povređenog Marka Simonovića.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaški reprezentativci Srbije nalaze se na Kopaoniku gde se pripremaju za Evropsko prvenstvo, a selektor Aleksandar Đorđević razgovarao je danas sa predstavnicima medija.

Jedna od bitnih tema Đorđevićevog obraćanja bila je vezana za otkaze reprezentaciji i nemogućnosti pojedinaca da zbog povreda zaigraju za nacionalni tim.

Tom prilikom selektor je otkrio da najverovatnije neće moći da računa na Marka Simonovića koji je doživeo peh tokom priprema na Kopaoniku.

"On je povredio palac desne ruke i pod velikim je znakom pitanja. Jako je blizu tome da propusti prvenstvo", priznao je Đorđević novinarima.

Bivši košarkaš Crvene zvezde mt:s povredio je palac desne ruke, a još uvek nije poznato koliko dugo će odsustvovati sa terena i na koji način će sanirati povredu.

Sigurno je samo da će najiskusniji u redovima nacionalnog tima mnogo nedostajati reprezentaciji ukoliko bude morao da propusti Eurobasket što potvrđuje i podatak da je Đoređvić želeo da ga imenuje za zamenika kapitena.

Evropsko prvenstvo igra se od 31. avgusta do 17. septembra, a Srbija će nastupati u Grupi D sa selekcijama Turske, Rusije, Letonije, Velike Britanije i Belgije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markо Đorđević
Monday, 31.07.2017
13:35

Vreme je da Lucic pokaze od cega je napravljen.

avatar
Amar Zornic
Monday, 31.07.2017
12:37

Zamenik kapitena , svaka cast . Neko ce reci i nije veliki hendikep al taj pojma nema , u ovom okolnostima i s obzirom na fodmu Simon je trenutno jedna od vsznijih karika tima