Sale i zvanično dobio novog aduta - Maika Cirbesa!

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.01.2017.
15:10
Izvor: Sportske.net

Najave danas i ozvaničene, bivši centar Crvene zvezde na novom početku, u ekipi Aleksandra Đorđevića.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Posle neuspešne polusezone u Makabiju, praćene i problemima sa povredom, Maik Cirbes je danas i zvanično okrenuo ''novi list''.

Nemački reprezentativac je novi centar minhenskog Bajerna, gde je promovisan kao pozajmljen igrač Makabija do kraja tekuće sezone.

Dakle, Cirbesova priča sa ''Ponosom Izraela'' nije okončana, ali će u ekipi Saleta Đorđevića imati odličnu priliku da se vrati u pravu formu, onu iz prošle sezone, kada je u dresu Crvene zvezde pokazao koliko zaista vredi.

Bajern će do kraja sezone imati najviše ambicije i na domaćoj sceni, ali i u Evrokupu, gde je u drugoj fazi takmienja već nanizao tri pobede i nalazi se na prvom mestu u svojoj grupi.

Cirbes će im svakako biti ogromno pojačanje u ostvarenju tih ambicija, pogotovo ako i sa Saletom Đorđevićem bude imao saradnju poput one sa Dejanom Radonjićem u Zvezdi.

Cirbes se o Đorđeviću danas veoma pohvalno izrazio.

''Nadam se da ću vrlo brzo pomoći ekipi, da se zajedno izborimo za tri moguća trofeja. Video sam tokom sezone nekoliko Bajernovih utakmica, znam da se pridaje veliki značaj odbrani, ekipa ima mnogo asistencija, igra se nesebično.

Takođe, imamo i veoma dobrog trenera. Drago mi je takođe da sam ponovo sa starim prijateljima, u Minhenu i Bundesligi'',
poručio je Cirbes.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BRAT IGI
Tuesday, 24.01.2017
19:54

kako sada pa maik zar ste niste kunuli u sve zivo da je majk ah ha pojasni stipane

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Wednesday, 25.01.2017
09:11
avatar
BRAT IGI
Wednesday, 25.01.2017
18:43

stipe kaze kunuli brate moram po njegovom lol

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 24.01.2017
16:43

Bogami sada Bajern moze ozbiljno da se ukljuci u borbu za trofej EC...Cirbes je neko ko se dobro snalazi u sistematizovanim sredinama koje forsiraju nasi treneri, i ovakav igrac moze postati najbolji u njihovoj ekipi veoma lako.... Misljenja sam da je Lokomotiva prvi favorit za osvajanje EC, uz njih Valensija je vrlo nezgodna, Himki dosta jak i najskuplji tim tamo, ali nekostantan...U svakom slucaju, odlicne sanse za Bajern, Cirbesu sve najbolje, odlican je to igrac postao, ali nije individualac i samokreator, oni treneri koji uspeju da ga uklope u timsku igru mogu dobiti strasnog igraca...

avatar
reddevils
Tuesday, 24.01.2017
16:22

Onakav centar i na kraju završi u Bajernu...onaj raspali Makabi bi i Vestbruka uništio

avatar
Aleksej Alex Toskovic
Tuesday, 24.01.2017
16:20