Sale dobio prvi atinski derbi!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.10.2015.
00:19
Izvor: Sportske.net

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević osetio je slast pobede u atinskom derbiju koji su Panatinaikos i Olimpijakos u četvrtak uveče odigrali u okviru 1/4 finala nacionalnog kupa.

sport24.gr
sport24.gr

Povezane vesti

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Olimpijakos u prvom ovosezonskom derbiju Atine čime su obezbedili plasman u polufinale grčkog Kupa.

"Zeleni" su slavili rezultatom 70:64 (12:14, 14:12, 18:18, 26:20) iako su u jednom momentu imali i 15 poena razlike u odnosu na gradskog rivala koji je do kraja uspeo da ublaži poraz.

Bila je to prilika da Aleksandar Đorđević debituje na klupi Panatinaikosa na jednoj takmičarskoj utakmici, a u isto vreme u zeleno-belom dresu zaigrali su srpski internacionalci Miroslav Raduljica i Ognjen Kuzmić, ali i doskorašnji član Partizana Saša Pavlović.

Najefikasniji pojedinac u redovima pobedničkog sastava bio je iskusni Dimitris Dijamantidis sa 16 poena, dok je Saša Pavlović postigao 8, a Miroslav Raduljica 4 poena. Ognjen Kuzmić upisao je 3 poena.

Na drugoj strani dominirali su Jorgos Printezis sa 19 i Met Lodžeski sa 14 poena. Prva zvezda tima Vasilis Spanulis upisao je svega 2 poena što je jedan od razloga poraza koji je doživeo Olimpijakos.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
РЕВОЛТ
Friday, 09.10.2015
01:03

Радуљица и Васке у дуелу, Сале припретио Николици приколици да неће бити ни на припремама за Рио, Павлака доминира као и увек!