Sale Đorđević: ''Samo da ne bude incidenata...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.12.2014.
19:13
Izvor: Sportske.net

U svojoj prvoj izjavi posle današnjeg žreba grupa za Eurobasket, selektor Srbije Saša Đorđević je u startu izrazio nadu da će sve proteći bez incidenata, imajući u vidu da su Srbija i Turska u istoj grupi, a posle nedavnih tragičnih događaja u Istanbulu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Opšta ocena je da Srbija danas nije imala nimalo sreće u žrebu za Eurobasket, ali to previše ne brine našeg selektora Sašu Đorđevića, koji podseća da je naš tim i na nedavnom Svetskom prvenstvu u prvoj fazi imao teške protivnike, ali da je na kraju stigao do vicešampionske titule.

''Naša grupa je ponovo najteža, kao i grupa u kojoj smo počeli takmičenje na Svetskom prvenstvu u Španiji. Ne treba trošiti reči o kvalitetu reprezentacija kakve su Španija i Turska, domaćin Nemačka će sigurno imati velike ambicije, a po mom mišljenju, reprezentacija Italije je jedan od kandidata za osvajanje medalje'', izjavio je Đorđević, a prenosi zvanični sajt KSS.

Ipak, ono što možda u ovom trenutku više brine našeg selektora, jeste pitanje da li će sve proteći u najboljem redu što se tiče organizacije i bezbednosti. Posle svega što se dogodilo nedavno u Istanbulu, susret Srbije i Turske će svakako biti ''meč visokog rizika''

''Prva želja mi je da takmičenje u grupi u Berlinu protekne u najboljem redu što se tiče organizacije i bezbednosti. Rivalstva će biti velika, naročito imajući u vidu veliki broj pristalica koje će u Berlinu imati sve reprezentacije. Na organizatoru, ali i svim učesnicima grupe je velika odgovornost da sve protekne u najboljem redu i da se smire strasti, imajući u vidu nedavna tragična dešavanja iz Istanbula''
, poručio je Đorđević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke