Sale: "Dangubić i Gudurić ravnopravni članovi reprezentacije"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 23.07.2016.
12:02
Izvor: Sportske.net

Aleksandar Đorđević je doneo veoma tešku odluku, ali je istakao da i dalje računa na pomenutu dvojicu košarkaša.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Aleksandar Đorđević je doneo odluku da u Rio ne povede dva Marka Gudurića i Nemanju Dangubića za koje je rekao da svakako predstavljaju budućnost naše reprezentacije.

Dakle, 12 igrača koji će putovati u Rio su:

Stefan Jović, Marko Simonović, Bogdan Bogdanović, Nikola Kalinić, Milan Mačvan, Stefan Marković, Nemanja Nedović, Miroslav Raduljica, Miloš Teodosić, Nikola Jokić, Vladimir Štimac i Stefan Birčević.

"Dangubić i Gudurić su bili ravnopravni članovi reprezentacije. Na žalost nije bilo dovoljno vremena da se nametnu, pošto smo imali jako kratak period za uigravanje za utakmice kvalifikacionog turnira", rekao je selektor, preneo sajt KSS-a.

"Zbog specifičnosti i kratkog trajanja ovih priprema, oni jednostavno nisu ni dobili pravu šansu da izbore mesto u timu. Bez obzira na to, svaki trening su odradili fenomenalno, ponašali se besprekorno. I mi i oni možemo da budemo ponosni na ono što su uradili za ovih pet nedelja i siguran sam da imamo igrače za budućnost. Zahvalan sam im na svemu što su pružili reprezentaciju", završio je svoje izlaganje selektor Đorđević.

Košarkaši Srbije se danas vraćaju u Beograd, a u nedelju će imati slobodan dan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 23.07.2016
17:43

Za Gudurica je moralo biti mesta, ako je mlad, ali ta odlucnost, hladnokrvnost, sut i smelost, to nemaju ni Teo ni Bogdan, ako je vec Macvan spreman umesto Bircevica ili Simonovica morao je Guduric...

avatar
Saturday, 23.07.2016
12:44

Miloš Teodosić, Stefan Marković, Stefan Jović, Nemanja Nedović, Bogdan Bogdanović, Nikola Kalinić, Marko Simonović, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica i Vladimir Štimac.