Sale baš ne da Markoviću da se oprosti od reprezentacije!

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.11.2016.
19:38
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

I ljubitelji košarke u Srbiji ga u tome podržavaju, zar ne?

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Iako je Stefan Marković u više navrata posle osvojenog srebra u Riju potvrdio da je to bio njegov poslednji nastup za naš nacionalni tim, selektor Aleksandar Đorđević se sa tom njegovom odlukom nikako ne slaže.

Ni nekoliko meseci kasnije, Saletov stav po tom pitanju se nije promenio, što je i ponovio u izjavi za ''Vijesti'', uoči gostovanja u Podgorici, gde se u sredu njegov Bajern sastaje sa ekipom Budućnosti u Evrokupu.

Biće to Saletov povratak u Podgoricu posle punih 15 godina i gostovanja u dresu madridskog Reala u evroligaškom dvoboju protiv Budućnosti.

Drago mu je što će se ponovo sresti sa Vladom Šćepanovićem, njegovim nekadašnjim saigračem iz reprezentacije, koji je sada na klupi podgoričkog kluba, a nema sumnje da će legenda srpske košarke biti sjajno dočekan u Podgorici, baš kao i pre deceniju i po.

''Nadam se vedrim licima, lepom prijemu, a posle toga zvižducima i navijanju za Budućnost, što je i normalno'', istakao je Đorđević.

Ipak, ono što je u ovom trenutku privuklo našu mnogo veću pažnju, jeste ono što je Sale rekao u vezi sa reprezentacijom Srbije.

On je naglasio da će se ekipa koja je na poslednja tri velika takmičenja igrala zajedno, ponovo okupiti narednog leta, na pripremama za Evropsko prvenstvo, iako je plejmejker Stefan Marković najavio oproštaj.



''Računam i na Stefana Markovića! Moja velika obaveza je da Stefana ubedim da ostane deo ovog tima, da odigra još jednu godinu u dresu reprezentacije. Prerarno se oprostio. On je odličan čovek, momak sa velikim karakterom. Njegov karakter je preslikan na našu reprezentaciju i na našu igru'',
istakao je Đorđević, a mi se nadamo da će uspeti u svojoj nameri i da ćemo Stefana ponovo videti u dresu ''Orlova''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Maximovic
Tuesday, 08.11.2016
20:47

Pa dobro i ti si prerano otisao u penziju sto se reprezentacije tice. Kako god da bude zalicemo ako odustane ali to je na njemu. On je i ovako dosta pruzio pa nemamo sta da mu zamerimo. Nek igra na klupskom nivou sto duze da se obezbedi za zivot jer mi znamo da je u reprezentaciji uvek ginuo na terenu sa cime se mnogi danas nemogu pohvaliti cast izuzecima :)

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 08.11.2016
20:42