Sada je i definitivno - F4 Evrolige u Beogradu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 26.10.2016.
12:39
Izvor: Sportske.net

Kao što je i bilo najavljeno, F4 Evrolige će se naredne sezone organizovati u Beogradu i to u Kombamk areni.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Srbija i Beograd su dobili organizaciju završnog turnira Evrolige za sezonu 2017/18, a od danas je sve to i zvanično jer su Đordi Bartomeu, prvi čovek Evrolige i Siniša Mali, gradonačelnik Beograda, potpisali ugovor o održavanju turnira.

"Zadovoljstvo mi je što sam u Beogradu. Došao sam da vam otkrijem jednu tajnu, koja je bila najstrože čuvana poslednjih dana. Fajnal for 2018. biće održan u Kombank areni u Beogradu.

I Miloš Teodosić mi je u Pekingu rekao da bi bilo dobro organizovati fajnal for u Beogradu"
, rekao je prvi čovek Evrolige.

Sa druge strane, Siniša Mali je istakao da je u ovom trenutku verovatno najponosniji gradonačelnik u Evropi i da je ovo veliki dan za srpski sport, ali i za Beograd.

On je obećao da će Beograd biti sjajan domaćin i da će se uložiti najveći trud kako bi sve prošlo na najbolji mogući način.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 26.10.2016
12:58

Ocekujem sledece sezone najjaci Zvezdin tim do sada. Nema tog tima u evroligi kog Zvezda pred 20000 Delija ne moze da dobije. Ja verujem !

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 26.10.2016
13:57

Ne ide to tako, nece Zvezda dobiti sve karte kao sada kada je domacin. Mislim da domacin F4 dobija samo 40-50% ulaznica a i to sto udje u arenu nije prava publika nego ona druga, selfi publika.

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 26.10.2016
16:39

Vecina navijaca je nasa, to je jedino bitno.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 26.10.2016
15:46

Nije ti to kao u fudbalu, u kosarci se obicno 80% pusta u slobodnu prodaju, a 20% ide medijima, sponzorima, zvanicnicima i timovima ucesnicima. E, sad, jedino ako nesto nisu menjali u medjuvremenu pa raspodela sad drugacije izgleda.

avatar
Anonymouss
Wednesday, 26.10.2016
12:52

Velika pobeda za Srbiju. Ovo je odlicna vest za nasu kosarkasku javnost. Moci ce da se prati zavrsni turnir najelitnijeg evropskog takmicenja u nasoj Areni, iako ce karta biti malo skuplja, to se svakako ne sme propustiti, uprkos tome sto su sanse ipak male da nas sampion zaigra tamo. Sada nema ni najmanje sumnje da ce nasi oformiti najmocniji tim ikada sledece sezone i ozbiljno napasti F4 u nikad tezoj konkurenciji i formatu takmicenja. Sve je spremno sada, ceka se Teodosic koji je veliki Zvezdas da ispuni svoju rec i zaigra za srpskog sampiona vec sledece sezone, kada mu istice ugovor i postaje slobodan, tu su i Nedovic, Pero Antic, Stefan Markovic i drugi veliki Zvezdasi koji mogu da zaigraju za svoj voljeni tim, ukoliko budu van ugovora. Ako se zaista desi da se stvori snazna ekipa, i ako se nekim cudom i uspe u tome da se ode na F4, ne mogu ni da zamislim ludnicu i slavlje u zemlji, bice to sigurno veca radost i zurka nego '91 kada je eliminisan veliki Bajern. A tek zavrsni turnir, euforija, atmosfera na utakmicama, crveno-bele boje, zastave koje se vjore, deca koja se raduju, nadglasavanje himne EL i srpske pesme, protivnici koji ne znaju gde su... Ovaj turnir znaci uspon nase kosarke i priblizavanje eliti, i nadajmo se da ce srpske i zvezdine zastave da se vijore tamo, da nasi junaci i talenti zaigraju taj zavrsni turnir i da dostojno brane Zvezdin grb i sveto ime kluba, da obogate tradiciju od 1945 jos jednim velikim uspehom ako Bog da. Ovo je jos jedan dokaz da nasa kosarka, reprezentacija i Crvena Zvezda imaju svetlu buducnost i samo je pitanje vremena kada ce izuzetni uspesi da se ostvare.

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 26.10.2016
13:57

Druze lepo si ti sve to napisao,ali brate i preterao si ga. Uspeh reprezentacije ne moze biti veci od ovog sto je sada,jer Ameriku ne mozemo pobediti,sem ako se bas desi neka vanserijska generacija i da odigraju svaki od njih utakmicu zivota,sto se Zvezde i evrolige tice,vidi,moguce je da cemo nesto uraditi,Zvezda je skroz korektan tim u ovom trenutku i jedini koji nas lako mogu dobiti da se igra do 3 su CSKA,Fener,Real,Barsa,sa ostalima,posebno kuci se moze igrati pa bar na egal,a da bi ovu cetvorku dobili pa treba nam bar 2 vrhunska pojacanja,u nekom idealnom slucaju (Teodosic,Raduljica) sa njima uz navijace mogli bi se nadati necemu

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 26.10.2016
15:41

Raduljica da dodje kod vas? Cuo sam i bolje viceve:-D