Sad je jasno - Ovaj centar NE DOLAZI u Zvezdu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 02.11.2016.
20:27
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije i regionalne košarkaške lige nalazi se u potrazi za još jednim centrom, a večeras je sa spiska potencijalnih pojačanja otpalo jedno ime.

Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić
Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda mts još uvek nije završio posao oko formiranja rostera za tekuću sezonu pošto se nakon dolaska Nejta Voltersa čeka još jedan igrač na centarskoj poziciji.

Odmah nakon angažovanja Nejta Voltersa pojavile su se glasine da je posao završen i da će potpis na ugovor sa crveno-belima staviti Amerikanac sa "staklenim kolenima" što se nije pokazalo kao tačno.

Bivši centar Makabija iz Tela Aviva Trevor Mbakve (27) karijeru nastavlja u Zenitu iz Sankt Peterburga za koji od nedavno nastupa i naš Stefan Marković.

To znači da je sa Zvezdinog spiska potencijalnih pojačanja na poziciji centra otpalo jedno od imena, ali ne treba zaboraviti da ima još nekoliko igrača koji su dovedeni u vezu sa prelaskom u redove šampiona Srbije.

Više o potencijalnim pojačanjima Crvene zvezde mts na poziciji centra mogli ste da čitate OVDE!

Što se tiče Trevora Mbakvea, amerikanac nigerijskih korena odlazi na zapad Rusije pošto je Zenit prihvatio rizik i angažovao ga iako je jasno da je bivši centar Makabija iz Tel Aviva sklon povredama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mareras
Wednesday, 02.11.2016
22:48

Cory Jefferson

avatar
El Buitre
Wednesday, 02.11.2016
21:49

A u koju Zvezdu?

avatar
Wednesday, 02.11.2016
22:10

pa onu kaubojstinu iz Zeleznika , koju drugu kad su je papani ugasili ?

avatar
Branislav
Thursday, 03.11.2016
09:07

Vi ste dobili isto program pre par godina. O tome je Vujosevic pricao... Jedino je on buo za to, a ostala uprava ne. Trebali ste da se ugasite samo na dve godine, kao mi i opet da se dignete bez dugova. Sad kad niste to uradili i sad kad nas gledate ovako jake, sad vam je krivo. E pa gospodo, sad placite i nazivajte nas kako vam je volja :) U narednih god cemo samo mi i igrati kosarku, dok ce te nas gledati i samo ovako kukati po netu :D Pozdrav.

avatar
Markо Đorđević
Thursday, 03.11.2016
01:29

Onu koja ce vas spreciti da uzmete bilo kakav trofej u narednih 10 godina, onu zbog koje necete da vidite evroligu barem isto toliko, hehe. :)

avatar
marecareee
Wednesday, 02.11.2016
22:26

Onu od koje ne spavate noćima 😉

avatar
Dr_znate_koji
Wednesday, 02.11.2016
21:49

Dok maleni klub a veliki drzavni projekat ima vec 3 meseca kompletiran roster dovevsi 9 igraca, Zvezda igra Evroligi sa jednim plejom i jednim centrom. Pri tom, Zvezda belezi neverovatne rezultate i pobedjuje klubove koje imaju milionske budzete. Drzavo, prst na celo.