Sad i Rusi hoće Branka Lazića!

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.06.2017.
11:30
Izvor: Sportske.net

Sve veće interesovanje za Zvezdinog ''ratnika''.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle kraćeg zatijša kada su transfer spekulacije u pitanju, ovih dana ih ima dosta u medijima širom Evrope, a tiču se i Zvezdinih košarkaša.

Samo dan pošto su se pojavile informacije da Bamberg želi Luku Mitrovića, a Darušafaka Čarlsa Dženkinsa, u centar pažnje dospeo je Branko Lazić.


Zvezdin snažni bek, košarkaš za specijalne zadatke u odbrani tokom proleća se pominjao kao potencijalno pojačanje Barselone, ali izgleda da će Katalonci imati ozbiljnu konkurenciju.

Tako je danas ''Sportando'' preneo svoja najnovija saznanja da je za Branka Lazića ozbiljno interesovanje pokazala i ruska Lokomotiva Kubanj, na čijoj je klupi naš Saša Obradović.

Ne sumnjamo da je Lazić upravo njegova želja, a dodatni motiv za zainteresovane klubove je što 28-godišnjem košarkašu uskori ističe ugovor sa Zvezdom.

Ipak, rano je još za konačne procene, Zvezda će i sledeće sezone imati velike ambicije u Evroligi, pogotovo što će se F4 igrati u Beogradu.

Da li bi Lazić želeo da propusti priliku da se sa Zvezdom bori za završni turnir Evrolige u ''Kombank Areni''?
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MikiTheLegend
Tuesday, 13.06.2017
18:03

Mislim da bi svi zeleli da Lazic ostane, a mislim da je i kljucni igrac za ovu kosarku koju Zvezda igra, tako da ako ostane odlicno a ako ode moramo ga razumeti, ima 28 godina i ima jos par godina da se naplati a to u Zvezdi tesko da moze, uostalom, mislim da ima jedan od najslabijih ugovora u timu...

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 13.06.2017
15:06

Pricao je Branko da bi hteo da se oproba u Rusiji ili Turskoj. Mislim da ce produziti ugovor ali ako ode onda veliko hvala za sve. Rupu koju on ostavi tesko cemo popuniti i ne vidim mladog igraca koji moze da ga zameni na taj nacin. Ja bih mu ponudio da bude kapiten i ugovor na 3 godine.

avatar
gosfkcz
Tuesday, 13.06.2017
14:46

Realno, vecina ovih momaka mi je prirasla za srce ali Lazic i Dzenkins najvise. Ako odu bice mi zao ali takav je zivot, ima drugih momaka koji cekaju u redu da nas nateraju da ih volimo.

avatar
Čerek Republika Srps
Tuesday, 13.06.2017
13:05

Covek je u godinama kada treba da gleda i finansijsku stranu medalje. Tako da ga treba razumeti ako izabere jak ugovor a ne sportski motiv.

avatar
MikiTheLegend
Tuesday, 13.06.2017
18:00

A i tesko da u Barseloni ili Lokomotivi nema sportskih motiva...

avatar
Čerek Republika Srps
Wednesday, 14.06.2017
17:51

Ima ali svakako u Lokomotivi nema kao u Zvezdi, narocito u godini kad je zavrsnica EL u Beogradu

avatar
3x3
Tuesday, 13.06.2017
11:36

Naravno da on ne bi zeleo da propusti, ali ako okolnosti budu drugacije, onda mu hvala za sve. Nema Zvezdasa koji ne ceni sve sto je do sad Lazic uradio za Zvezdu. Lazicu zelim sve najbolje ma gde god igrao jer je to zasluzio. Zelim da ostane, ali ne znam koliko je to moguce sad kad ima priliku da lepo zaradi posle svih ovih godina.