Sad i Moka vidi Zvezdu u Top 8!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.02.2016.
10:24
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Naš proslavljeni košarkaš i nekadašnji selektor Zoran Moka Slavnić neretko je u medijima kritikovao igre Crvene zvezde Telekom i trenera Radonjića. Sada je konačno došlo vreme za pohvale i optimističke prognoze.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Ako Zvezda nastavi kao u prvih sedam kola Top 16 faze, plasman u četvrtfinale Evrolige neće biti doveden u pitanje, a uporedo sa tim se otvaraju i nove mogućnosti, pa više ni fajnal for neće biti tako daleko.

Posle trijumfa crveno-belih nad Cedevitom u četvrtak u ''Pioniru'', pohvale na račun ekipe Dejana Radonjića izneo je i Zoran Moka Slavnić, koji je u prethodnom periodu u javnost češće izlazio sa kritikama na račun šampiona Srbije i ABA lige.

Ovoga puta, Moka nema šta da zameri ni treneru Radonjiću ni njegovim igračima, pa sada i on veruje da Zvezda može u Top 8 Evrolige.

''Oduševila me je dominantnost ekipe, i to što su pokazali da su u odličnoj formi pred ulazak u Top 8. Ubeđen sam da će izboriti i narednu fazu takmičenja iako ni u jednoj utakmici do kraja neće biti lako.

Ono što je najbitnije jeste da ne zavise od drugih i da sami imaju priliku da se izbore za neko od četiri mesta u grupi'',
objašnjava Slavnić, a prenosi ''Alo''.

On smatra da, bez obzira na budžete, u ovom trenutku ne postoji više od šest ekipa u Evropi koje su jače od Crvene zvezde Telekom.

''Možemo sada da nabrajamo koliko klubova ima veći budžet od Zvezde, ali pobednik može biti samo jedan! Pobediće tim koji ima šmek, snalažljivost, kreativnost i nadam se da će Zvezda pokazati da sve to poseduje'',
zaključio je Slavnić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezda do Tokija
Saturday, 13.02.2016
14:35

Ovaj Moka je nula od coveka. Kad pobedjujemo tad sve hvali i dize u nebo a kad gubimo tad po svima pljuje. Isto je i za Zvezdu i za reprezentaciju

avatar
Nenad Stanisic
Saturday, 13.02.2016
14:17

Cemu uopste medijski prostor ovom sarlatanu? Bio je sarlatan i dok je igrao, ali je bar znao da igra. Sve ostalo, po zavrsetku igracke karijere, je prodavanje magle....

avatar
Maldini
Saturday, 13.02.2016
13:10

To vidi svako ko je realan! A ne razumem zašto je bitno mišljenje nekog ko gazi po rezultatima reprezentacije iz 2009. i 2014. ?!

avatar
Carina
Saturday, 13.02.2016
12:50

Nemoj samo on da bude ubedjen. Vidi, molim te, kad pobedimo odusevljen, znao da mogu mnogo, kad izgubimo svi su nesposobni i nista ne valja? Zasto ga konstantno pitate za misljenje? Koga briga za njegovo misljenje?

avatar
ddr16
Saturday, 13.02.2016
12:12

cudo sad ne pljuje radonjica,sad kad je u istoj sezoni pobedio pao,real,himki,lokomotivu,unikahu....doslo se do toga da zvezda pobedjuje sa 20 razlike u top16,a onda se nadju neki pametnjakovici i kritikuju trenera ako se izgubi neka utakmica,sta treba da pricaju onda dudi ivkovicu i saletu djordjevicu koji imaju mnogo veci budzet i mnogo placenije igrace pa imaju skor slabiji od zvezde?

avatar
azor ahai
Saturday, 13.02.2016
12:10

Moka je legenda kluba i desava se nekad da pogresi ali zato kada Moka hvali onda to zaista vredi!ne bih nesto specijalno hvalio igru zvezde dok ne odigramo protiv efesa i panatenikosa kuci jer su to dve kljucne utakmice za nas !!!

avatar
babaroga
Saturday, 13.02.2016
18:36

Moka je sportska legenda kluba. Neosporno. Ali to ne znaci i da je dobar covek. Ne treba kopirati neke koji za davitelja, sportsku im legendu, tvrde i da je gospodin covek!?

avatar
Zoran Radenkovic
Saturday, 13.02.2016
11:35

Moko Zvezda se voli i kad dobija i kad gubi

avatar
Coa
Saturday, 13.02.2016
11:30

Steta sto nista stavili link ka onoj njegovoj poslednjoj izjavi... msm bilo bi lepo da moze da se uporedo procita... Gvnce