Sa poklonima u Pirej - Jaka i Danguba znaju za red!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.12.2014.
18:54
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Tradicionalno dobri odnosi između Crvene zvezde i Olimpijakosa nalažu da se u goste ne dolazi praznih ruku što su na delu pokazali Jaka Blažič i Nemanja Dangubić.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Tradicionalno dobri odnosi između Crvene zvezde i Olimpijakosa nalažu da se u goste ne dolazi praznih ruku što su na delu pokazali Jaka Blažič i Nemanja Dangubić.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom večeras gostuju Olimpijakosu u okviru 9. kola grupne faze takmičenja u Evroligi što će biti drugi put da dva kluba sa tradicionalno dobrim odnosima ukrste koplja u takmičarskoj utakmici.

Prvi meč u Beogradu obeležila je pobeda grčkog sastava ali i fantastična atmosfera u prepunoj "KombankAreni" što se očekuje i večeras u Pireju.

Uoči večerašnje utakmici gosti iz Beograda iskoristili su trenutke slobodnog vremena i otišli u posetu specijalizovanom butiku KK Olimpijakos. Kako tradicija nalaže, košarkaši Crvene zvezde Telekom sa sobom su poneli i poklone.

Jaka Blažič i Nemanja Dangubić su u društvu direktora crveno-belih Davora Ristovića ljubaznim domaćinima doneli simbolične poklone, svoje originalne i poptisane dresove koji će ubuduće krasiti klupske prostorije i prodavnicu Olimpijakosa.

"Jako mi se dopada takva vrsta odnosa između Zvezde i Olimpijakosa. Kao što kažu, mi smo braća i to je nešto mnogo lepo. Među artiklima mi se najviše sviđa šolja, nadam se da ću dobiti jednu na poklon kako bih kod kuće mogao da pijem čaj iz nje" rekao je Slovenac Jaka Blažič.

Oduševljenje nije krio ni Nemanja Dangubić.

"Sve ovo što sam video ovde je veoma lepo i posebno sam iznenađen jer su u ovoj prodavnici samo artikli košarkaškog kluba. Tu su sve garniture dresova Olimpijakosa, ali takođe mogu se naći i dresovi Crvene zvezde i jako je lepo videti naše dresove u prodavnici Olimpijakosa" konstatovao je Dangubić.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom zamoljeni su da na zidu Olimpijakosovog šopa ostave posvetu i autograme.

Srbin i Slovenac ostavili su kratku i jasnu poruku - "ZA BRAĆU".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke