Sa lica mesta - Turci strahuju od našeg tandema, evo kakva nas atmosfera čeka!

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 04.09.2017.
18:15
Izvor: Sportske.net

Navijači su počeli da se okupljaju oko Fenerbahče arene daleko pre početka utakmice. Svi se nadaju pobedi i strahuju od znate već i sami koje dvojice igrača.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Za razliku od prve dve utakmice, koje je Srbija odigrala u skoro praznoj hali, večerašnji meč protiv Turske u Istanbulu biće odigran pred punim tribinama. Nije da to nismo znali, ali je bilo zanimljivo gledati okupljanje pristalica domaćeg tima satima pre početka utakmice.

Redovi na blagajnama formirani su već tri sata pre početka meča, dok je još trajala utakmica Belgije i Rusije. Većina okupljenih nosila je simbole Turske, ali je bio ne mali broj onih koji su nosili obeležja Fenerbahčea. Moramo priznati da nas je iznenadila i količina dece koja su došla na utakmicu koja počinje od 21 sat po lokalnom vremenu.

Osim male dece u pratnji roditelja, bilo je primetan broj tinejdžera i predpubertetske dece. U anketi Sportskih oko hale čuli su se maltene uniformni odgovori: "Nadamo se pobedi, ali će biti baš teško". A zna se koga su navijači domaćih istakli kao najveću opasnost - Bogdana Bogdanovića i Bobana Marjanovića.

Primetili smo i nekoliko ljudi u dresovima Karšijake. Na naše pitanje da li ima nekad problema među navijačima različitih klubova, dobili smo odgovor: "Ne kad igra Turska". Pohvalno.

Pogledajte šta smo zabeležili oko Fenerbahče arene dva sata pre početka utakmice.

navijaci oko fener arene

navijaci oko fener arene

navijaci oko fener arene

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Monday, 04.09.2017
18:40

Vcrs se nadam dobroj igri pre svega i boljim partijama Gagija , Kuza i Gudure ako dobije sansu