Rondo želi Dalasu sve najgore

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 28.03.2016.
19:56
Izvor: Sportske.net

Bio je lucidni plej veoma motivisan protiv svog bivšeg kluba sinoć u 'Arko Areni', a nakon utakmice nije krio da svim srcem navija da se Mavsi ne plasiraju u plej-of.

Beta/AP Photo/Rick Bowmer
Beta/AP Photo/Rick Bowmer

Povezane vesti

Sakramento Kingsi su razbili Dalas pred svojom publikom, ubacili gostima iz Teksasa čak 133 poena, čak osmorica igrača iz pobedničkog tima imalo je dvocifren košgeterski učinak.

Među njima je bio i Radžon Rondo, koji je zabeležio dabl-dabl, sa po 11 poena i asistencija, digao je par alley-oop-ova svojim saigračima i bio silno motivisan protiv kluba za koji je kratko igrao prošle sezone i iz kog je jedva čekao da ode.

"Nadam se da sam dao doprinos da ostanu bez plej-ofa." izjavio je Rondo nakon meča.

Sakramento je dobio Dalas tri puta ove sezone, dok su Mavsi slavili jednom i to nakon dva produžetka na svom terenu sa pola koša razlike kada Ronda nije bilo u timu Kingsa.

Pre nešto manje od mesec dana Kingsi su dobili meč na jednu loptu u Teksasu, a cela hala je sve vreme zviždala Radžonu Rondu koji ih je i tada razbio zabeleživši 18 poena i 12 asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
violafan
Monday, 28.03.2016
20:50

Najbezobrazniji aktivni igrac u NBA. Nikad vise nista nece osvojiti.

avatar
the NormalOne
Monday, 28.03.2016
21:50

Ima nesto sto mnogima fali da dostignu sam vrh-bezobrazluk I mu**

avatar
violafan
Tuesday, 29.03.2016
17:32

Istina. A Rondo ima toga viska. Sve mora on da kontrolise, samo za statistiku igra. Dobar je bio dok su ga drzali Seltiksi pod kontrolom, tacnije Garnet.

avatar
Zerar Depardje
Monday, 28.03.2016
23:08

najveci majstor u nba ligi,sjajan asistent,tehnicar i prodoran igrac... nNe znam kako neko moze mrzeti igraca kao sto je Rondo verovatno mryis kosarku.