Rondo pred "krunisanjem"

Autor: Boban Filipović
subota 04.07.2015.
12:47
Izvor: Sportske.net

Nakon kratke i neuspešne epizode u Dalasu, jedan od najboljin plejmejkera NBA lige nastaviće karijeru u franšiti iz glavnog grada Kalifornije.

Beta/AP Photo/Jim Cowsert
Beta/AP Photo/Jim Cowsert

Povezane vesti

Dobro obavešteni novinar Mark Spirs u svojoj kolumni za 'Yahoo Sports' piše da će Sakrametno Kingsi naredne sezone biti jači za Radžona Ronda.

Sa lucidnim plejmekerom, koji je po završetku minule sezone postao slobodan agent, 'Kraljevi' će potpisati jednogodišnji ugovor vredan 10 miliona američkih dolara.

Nema sumnje da će Sakramento dolaskom Ronda dobiti jednu novu dimenziju u igri, kako u napadu, tako i u odbrani, budući da se radi o jednom od najboljih i najatraktivnijih plejmejkera NBA lige u novijoj istoriji, ali i fantastičnom defanzivcu i odličnom 'kradljivcu'.

Radžon Rondo je osam godina proveo u Seltiksima, sa njima ima osvojen šampionski prsten iz 2008. godine, ćetiri puta je bio učesnik Ol-sta meča, 2011. je bio biran u idealnu petorku lige.

Prošle sezone je u razmeni Bostona i Dalasa završio u Teksasu, ali je ubrzo odstanjen iz tima Mevsa zbog nediscipline.

Rondov saigrač u novom klubu bi mogao da mu bude Miroslav Raduljica, pisali smo juče da je centar srpske reprezentacije u pregovorima sa Kingsima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
el presidente
Saturday, 04.07.2015
21:59

Bolje bi mu bilo da je isao u houston Da se bori za prsten u sacramentu ce nabijati statistiku a playoff nece vidjeti jer ce cousins u lakerse najvjerovatnije a rudy gay je cijelu karijeru nabijac statistike

avatar
smallvile
Saturday, 04.07.2015
13:12

ne razumes sto na jednu godinu potpisao iza samo deset mili...

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Saturday, 04.07.2015
12:58

Rondo kad hoce on IGRA, strasan plej..