Robinson nije napustio Partizan?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 27.04.2017.
23:46
Izvor: Sportske.net

Američki košarkaš jedno je od najvećih razočarenja u ekipi Partizana ove sezone, zbog toga je odstranjen iz kluba ali još uvek nije sve gotovo.

EPA/SOTIRIS BARBAROUSIS
EPA/SOTIRIS BARBAROUSIS

Povezane vesti

Partizan je pre oko dve nedelje odstranio iz tima Frenka Robinsona, ali izgleda da Amerikanac nije završio sa "crno-belima".

On je odstranjen iz tima, nije registrovan za Super ligu, ali prema najnovijim informacijama on još uvek nije raskinuo saradnju sa klubom.

Naime, pojavio se problem sa novcem, te još uvek nije došlo do zvaničnog raskida saradnje sa iskusnim košarkašem.

Međutim, sve bi trebalo da bude rešeno do kraja nedelje, kako je uprava Partizana zakazala sastanak sa Robinsonom u petak, te bi prema njihovim očekivanjima čitava saga tada trebalo da bude završena, nakon ćega Robinson i zvanično više neće biti član košarkaškog kluba Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr_znate_koji
Friday, 28.04.2017
07:02

E to je to poslovanje kk partizan. I ne samo Robinson, sve te stare kajle ce traziti da budu dinara isplaceni. A koliko ih ima, ko ce to da plati? Pa majcica Srbija, naravno. Pitanje je samo kada ce neko iz drzavnog rukovodstva da kaze dosta.

avatar
Friday, 28.04.2017
11:00

Neka uzme, zasto ne uzme? Kad vas nije sramota da sve vreme spinujete da imate samo jednog drzavnog sponzora, a imate Aerodrom i pre nas, a nama ga racunate, zasto vas ne bi bilo sramota da trazite da vise nista od drzave ne dobijemo...

avatar
Markо Đorđević
Friday, 28.04.2017
01:25

Cirkus Kolorado.

avatar
Petar Petar
Friday, 28.04.2017
01:08

Nemojte nista da mu naplatite, samo ga pustite da ide... Hahaha, stvarno, sve druge opcije u kojima on dobija novac za statiranje u ovoj sezoni je sramotno. Treba da ga isplati taj na ciju je preporuku doveden, ako je stvarno novac u pitanju.

avatar
Thursday, 27.04.2017
23:48