Rezultat razbijanja Makabija - Radonjiću laskava titula!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.12.2016.
23:59
Izvor: Sportske.net

Specijalizovani košarkaški portal "Eurohoops" rekapitulirao je 12. kolo Evrolige i treneru Crvene zvezde mt:s Dejanu Radonjiću dodelio laskavu titulu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Nakon što je u Atini spuštena zavesa na dvanaesto kolo u elitnom košarkaškom takmičenju, specijalizovani portal "Eurohoops" napravio je rekapitulaciju onoga što smo videli u prethodna dva dana.

Portal koji funkcioniše kao glavni medijski partner Evrolige izabrao je najkorisnijeg igrača kola, idealnu petorku i najboljeg trenera, a poslednja pomenuto priznanje otišlo je na adresu Dejana Radonjića.

"Uspeo je da izgradi čvrst kolektiv i to sa jednim od najmanjih budžeta u Evroligi, verovatno manjim i od Žalgirisa. Crvena zvezda je nekako stigla do pet pobeda, poslednja je bila protiv Makabija iz Tel Aviva, i to beogradski sastav čini kandidatom za plasman u plej-of u trci koja će biti jako neizvesna za sve timove, uključujući i srpski" pišu urednici pomenutog portala.

Crvena zvezda mt:s nakon dvanaest odigranih utakmica zauzima devetu poziciju na evroligaškoj tabeli sa skorom 5-7, a naredni meč igra u Pireju, 20. decembra, protiv Olimpijakosa.

Crveno-beli su u četvrtak savladali Makabi iz Tel Aviva i to rekordnom razlikom, dok je gostujući sastav postavio negativan rekord sa nula izvedenih bacanja na jednoj utakmici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Стефан Б.
Saturday, 17.12.2016
11:02

Dejo majstore! :)

avatar
babaroga
Saturday, 17.12.2016
10:42

Urednici tog portala prepisuju od mene :D

avatar
Saturday, 17.12.2016
03:14

Bez obzira na to da prošli u top 8 ili ne, Radonjiću naklon do poda! Čovek je uradio daleko više nego što se od njega očekivalo za sve ove godine provedene na klupi.

avatar
Aleksej Alex Toskovic
Saturday, 17.12.2016
01:43

Svaka čast Randonja!