Rez posle četiri poraza - MZT ostao bez trenera i dvojice igrača

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 10.10.2016.
11:55
Izvor: Sportske.net

Četiri uzastopna poraza na startu nove sezone u ABA ligi uključila su alarm u skopskom MZT-u zbog čega su usledile prve radikalne mere.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Uoči početka nove sezone u regionalnoj košarkaškoj ligi govorilo se da MZT iz Skoplja jedan od kandidata za sam vrh tabele, ali se posle četiri kola ovaj makedonski klub našao na dnu tabele.

Četiri vezana poraza na startu nove sezone dovela su do tektonskih promena u skopskom klubu, pa je tako trener Emil Rajković odneo ostavku, a MZT je uz to otpustio dvojicu igrača.

"Trener sam i čovek koji neguje visoke moralne vrednosti i zbog toga podnosim ostavku, a MZT-u želim svu sreću u daljem toku sezone. Trudio sam se, dao sve od sebe, ali jednostavno nije bilo rezultata i zbog toga je moj odlazak verovatno najbolje rešenje za obe strane" rekao je Rajković.

Košarkaši MZT-a iz Skoplja pretrpeli su u prva četiri kola poraze na gostovanjima Crvenoj zvezdi mts i Cedeviti, ali su pored toga izgubili i mečeve na domaćem terenu od Partizana i Cibone.

Klub je tim povodom reagovao i raskinuo saradnju sa Amerikancima Torijem Tomasom i Džeremajom Mesijem koji su se priključili MZT-u tokom minulog leta.

Narednu utakmicu u ABA ligi skopski MZT igra 16. oktobra protiv Zadra na gostovanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dača
Monday, 10.10.2016
12:30

Pre početka sezone oko njih se u medijima dizala velika prašina. Te doveli su ovog igrača, pa su doveli onog igrača, pa će da imaju ozbiljan tim koji može svakom da pomrsi konce... Posle 4 utakmice u novoj sezoni oni su na dnu i nemaju nijednu pobedu. Toliko o tome.

avatar
Blazer
Monday, 10.10.2016
20:28

kao što su dizali i Karpoš