Reprezentativac potpisao četvorogodišnji ugovor sa Zvezdom!

Autor: Beta Beta
sreda 28.12.2016.
15:13
Izvor: Beta

Mladi reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene zvezde Stefan Đorđević potpisao je u dana četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Ovaj 18-godišnji krilni centar visok je 206 centimetara, a sa podjednakim uspehom igra i na poziciji centra.

Đorđević je tokom proleća uz Borišu Simanića, Aleksu Radanova i Aleksu Uskokovića bio medju najzapaženijima u juniorskom timu Crvene zvezde na turniru Evrolige u Berlinu.

"Potpisivanjem višegodišnjeg ugovora sa mladim Leskovčaninom nastavljena je praksa da se mladim i talentovanim igračima nudi saradnja na duže staze", piše u saopštenju Zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #47
Wednesday, 28.12.2016
18:24

KK crvena zvezda nema ni prvi, a kamoli neku mlađu selekciju, mora da ste pomešali sa KK crvena zvezda mts.

avatar
Wednesday, 28.12.2016
17:28

Mora da igra, a ne da ima visegodisnji ugovor da bi se razvio. Zvezda ne pravi mlade igrace, vec uziam formirane da ih samo oblikuje do kraj atipa Jovic, a ne rebic.

avatar
Господин Човек
Wednesday, 28.12.2016
16:34

Jos jedan levoruki igrac pored Gudurica i Dobrica.

avatar
Leks Lutor
Wednesday, 28.12.2016
16:32

Dobar je Mali ali ne znam kako ce da dobije sansu,zvezda ne veruje u svoju decu. Mislim da ce jedino od mladjih sledece godine uci u tim Lazarevic.

avatar
Toti 10
Wednesday, 28.12.2016
16:31

Sve je to lepo, potpisuju dugogodisnje ugovore ali sta cemo sa minutima na terenu?! Okej, cekali smo Rebica dovoljno, nije se najbolje snasao, ali gde je Simanic? Decko je odigrao poslednju utakmicu sa zapazenim ucinkom i minutima protiv Reala i od tad ga nema nigde. Mitrovica cekamo i trpimo vec 3 godine i na kraju ce ostati na nivou ABA lige zbog povreda i manjka samopouzdanja. Dajte vise sansu Simanicu u nastavku Aba lige, a Mitrovicu se zahvaliti, dobar je lik i pravi sportista ali zbog njega cemo izgubiti Simanica koji je buducnost.

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 28.12.2016
17:58

Simanic je tamo gde i treba da bude neki klinac sa 18god i 80kg sa sve krevetom, gde je odbrana nepoznat pojam za njega, a sto se tice zalaganja na treningu i rada na sebi i tehnici, Gudura je recimo Dzordan licno za njega koliko se trudi. Taj simpatican mec protiv Reala je bio kada smo gubili bruka i stoka razlike, i u tom "garbage" odigranim minutima i ja bih postigao neke poene, jer su nas ljudi odvalili od zivota tada i snizili odbranu na 20% truda... Mitrovic je bio i statisticki, i po igri i znacaju bolji nego Rebic, Tejic i Simanic zajedno do sada, otac bre za njih. Ali 2 teske povrede su ga strasno omele u napretku i unistile mu psihu, trebace mu vremena, vrv nece nikada biti ni upola od igraca kakav bi bio. A bio je fantastican u sezoni 2014/15 kada je sam drzao poziciju 4, igrao po 30minuta prosecno, i bio drugi najbolji mladi igrac u EL (prvi bio Saric). Ako je buducnost Simanic on ce to i dokazati, kao sto je minimalac vremena trebao Guduri da zatrese teren svojim prisustvom.

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 29.12.2016
00:42

2014/2015 sezona Bogdanovic je bio Zvezda u usponu u EL (najbolji mladi igrac Evrope), a ne Saric. Te sezone MVP je bio Bjelica.

avatar
Milan Mihajlovic
Wednesday, 28.12.2016
22:30

Nisam mislio na slobodu kod suta nego na ulaz, vodjenje lopte i mnogo izgubljenih lopti. A Mitrovica necu ni da komentarisem..

avatar
Wednesday, 28.12.2016
21:14

Pretorijanska garda potpuno se slazem. Kao prvo nikad nikog koliki talenat bio ne mozes ubaciti u prvi tim sa sigurnoscu da ce se pravilno razviti. Prelazak u seniorsku kosarku je jako tezak, treba pravi psiholoski momenat da se pogodi kako igrac ne bi pao psihicki. Drugo decko nema masu....trenutno u njegovim godinama je vaznije da se zavrsi pravilno fizioloski razvoj, sut,akcije da savlada nego da mu se nabija kilaza. Mitrovic je doziveo povrede zbog preforsiranosti u 20 god...A to je igrac koji zvezdi zlata vredi... Deo je sistema dugi niz godina. KO god kaze da Mitrovic ne valja treba da se zapita koliko stranac kosta. Da imamo para na pretek ne bi dovodili jos jednog igraca u reket posle 6 meseci vec letos kad je bilo vece trziste. A sto se tice Gudure, on je uz Simonovica nas najbolji suter. Uzimajuci u obzir godine igra previse zdrelo. Suter se mora istrpeti i da ima slobodu u igri. Sigurno ce promasiti jos dosta puta ali se razvija u igraca. Od te slobode u igri dosta mu je veci problem desni ulaz, treba da poradi na njemu kako bi imao vise raznovrsnosti u napadu...

avatar
Milan Mihajlovic
Wednesday, 28.12.2016
19:41

Donekle si u pravu samo. Mitrovic je sada mnogo slab, da nije Bjelice i Simona koji dostanigra na cetvorci ne znam sta bi bilo. Realno decko na terenu deluje kao da je promasio sport. Svaka cast na sezone kad je bii dobar ali ne zivi se od stare slave. Sto se tice Gudure, dobar je decko ali mislim da ima previse slobode u igri, pa cak i u momentima kad srlja iz greske u gresku. I na kraju Simanic, pa jeste mlad, i neiskusa, ali talentovan, jeste da u evroligi ne treba da ima veliku minutazu, ne nikakvu ali 5-10 min je ok, a u ABA ligi morq da igra dosta vise, narocito u onim mecevima gde rutinski dobijamo a to je 90% meceva.