Repeša: "Zvezda je favorit za titulu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 15.02.2015.
18:12
Izvor: Sportske.net

Hrvatski košarkaški stručnjak Jasmin Repeša kazao je da će njegova ekipa pokušati da iznenadi Crvenu zvezdu Telekom u derbiju 22. kola ABA lige iako je jasno da su crveno-beli favoriti za trijumf i titulu.

ABA liga
ABA liga

Povezane vesti

Košarkaši Cedevite nastavljaju svoje putašestvije po Evropi gostovanjem Crvenoj zvezdi Telekom u okviru 22. kola ABA lige.

Crveno-beli u meč ulaze nakon tri vezana poraza a Cedevita će posle serije gostovanja u ABA ligi, Evroligi i Evrokupu pokušati da iznenadi favorita za titulu.

"U Beograd idemo sa verom da možemo do pobede. Moramo da odigramo pametno, zrelo i hrabro a onda ćemo videti kako će se stvari odvijati" rekao je u najavi utakmice trener Cedevite.

Proslavljeni hrvatski stručnjak Jasmin Repeša prepustio je ulogu favorita crveno-belima koje smatra prvim kandidatom za titulu u regionalnoj ligi.

"Sigurno da je Zvezda favorit prvenstva jer ima samo jedan poraz. Ipak, mi imamo ekipu koja je ove godine mnogo puta iznenadila na gostovanjima. Sada smo nakon dugo vremena imali nekoliko dana za trening i siguran sam da će to izgledati bolje" rekao je Repeša.

Derbi susret 22. kola ABA lige između Crvene zvezde Telekom i Cedevite zakazan je za ponedeljak od 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke