Repeša: ''Partizan nije ništa slabiji nego prošle sezone''

Autor: Darko Mitrović
subota 03.01.2015.
16:31
Izvor: Sportske.net, kkcedevita.hr

U najavi sutrašnjeg gostovanja u ''Pioniru'', trener Cedevite Jasmin Repeša pohvalno se izrazio o kvalitetima aktuelnog sastava Partizana.

ABA liga
ABA liga

Povezane vesti

Iako se duel između Partizana i Cedevite igra u Pioniru (nedelja, 17 časova), uloga favorita će ipak pripasti Zagrepčanima.

Razloga ima više - njihova ubedljiva pobeda u prvom delu sezone nad Partizanom od čak 20 poena razlike, zatim bolja pozicija na tabeli, činjenica da su igrali i u Evroligi za razliku od crno-belih, kao i podatak da će Partizan nastupiti i bez povređenog Milenka Tepića.

Ipak, trener Cedevite Jasmin Repeša smatra da je Partizan sada mnogo kvalitetniji u odnosu na početak sezone, i da je čak na nivou iz prošle sezone.

''Partizan je sigurno u ovome momentu uspeo da konsoliduje ekipu uz pojačanja koja su doveli, Mačvana i Palovića, te uz oporavak Milosavljevića, tako da danas nisu ništa slabiji tim nego prošle sezone.

Mislim da su se s tom trojicom igrača, koji imaju evroligaško iskustvo, bitno pojačali u odnosu na početak sezone i uz ostatak rostera koji su imali na početku sezone sigurno da su sada respektabilna ekipa. Popunjeni su na svim pozicijama, tako da ćemo morati da pripazimo i pripremimo se za jednu zahtevnu utakmicu",
izjavio je Repeša pred put u Beograd.

I Zagrepčani imaju problema na poziciji plejmejkera, pošto je neizvestan nastup bivšeg košarkaša Partizana Nemanje Gordića, koji nije potpuno oporavljen od povrede prepona.

"Imamo još vremena do utakmice, tako da ćemo videti hoće li se oporaviti i biti spreman", dodao je Repeša.

Ipak, Cedevita će bhiti jača za oporavljenog Marka Tomasa, koji je, takođe, produžio i ugovor sa klubom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ali samo vi sektasi
Saturday, 03.01.2015
17:33

Jasmine Hukicu, daj nam Roka ili Nemanju i mozda, ali samo mozda se i slozim sa tobom;-)

avatar
kostajnicacz
Saturday, 03.01.2015
18:41

bogdanovic je igrac koji bi falio svakoj ekipi u evropi kamoli ne partizanu ali da su jaci nego na pocetku sezone to stoji, nadam se da ce da pobede cedevitu

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Sunday, 04.01.2015
21:33

Slazem se da ste slabiji ali niste mnogo pre svega zbog bogdana i lovernja ali ipak i Macvan i Muric su odlicni a plej ce izgleda stici pa i od njega dosta zavisi...

avatar
Ali samo vi sektasi
Saturday, 03.01.2015
19:27

Jaci nego na pocetku, ali nema sanse da smo jaci nego sto smo bili pa ni da smo podjednako jaki...