Rekorder Jović: "TOP 16 ponovo na vidiku"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.11.2015.
18:11
Izvor: Sportske.net

Momak koji je sa 19 asistencija u duelu sa Bajernom ispisao novu stranicu istorijata Evrolige procenio je da se posle pobede Zvezde u Minhenu TOP 16 faza ponovo nalazi na vidiku.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u četvrtak su ostvarili drugu pobedu u grupnoj fazi Evrolige a prvu na gostujućem terenu pošto su u "Audi Domu" savladali minhenski Bajern rezultatom 90:79.

Izabranici Dejana Radonjića delovali su kao jedan ali su pojedini igrači obeležili sinoćni meč fantastičnim učincima. Jedan od najboljih, Stefan Jović, priznaje da su glave i dalje vruće i da je teško preneti utiske.

"Iskreno, još nisam svestan svega. Stižu pohvale sa svih strana, ali treba vremena da se sve to slegne. Nema mesta euforiji i moramo da nastavimo da radimo. Recept za Igokeu i ostale utakmice je igra od sinoć" rekao je po dolasku u Beograd Stefan Jović.

Mladi Nišlija u Minhenu je ispisao novu stranicu istorijata Evrolige pošto je sa 19 dodavanja preuzeo prvo mesto na listi najboljih asistenata elitnog takmičenja.

Ne želeći da potencira sopstveni uspeh, Stefan Jović se osvrnuo na činjenicu da se posle pobede nad Bajernom TOP 16 faza Evrolige ponovo nalazi u vidokrugu tima za koji nastupa.

"Iz perspektive od pre dva dana je bilo veoma teško videti Top16 fazu, ali je posle ove utakmice i pobede sve to malo drugačije. Moram da pohvalim navijače koji su došli u velikom broju, osećali smo se bukvalno kao na domaćem terenu, svaka im čast" dodao je Jović.

Pored pohvala na račun čitave ekipe bek Crvene zvezde Telekom istakao je učinak centarske linije i mladog Nikole Rebića ali je poručio da sjajno izdanje u Minhenu mora brzo da se zaboravi zbog obaveza koje slede.

"Već su novi izazovi pred nama, u nedelju nas očekuje veoma bitna utakmica u ABA ligi, koja je  je i te kako važna za nas i prioritet u ovom trenutku" zaključio je Jović.

Narednu utakmicu u okviru regionalne ABA lige šampion Srbije igra protiv Igokee u nedelju od 17 časova, dok će sledeće iskušenje u Evroligi imati naredne nedelje u Strazburu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke