Rebić ostaje u Mega Bemaxu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.07.2017.
15:03
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Plejmejker Nikola Rebić produžio je u sredu saradnju sa košarkaškim klubom Mega Bemax.

Mega Bemax/Ivica Veselinov
Mega Bemax/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Bivši košarkaš Crvene zvezde mt:s Nikola Rebić nastupaće i naredne sezone za ekipu Mega Bemaxa, pošto je danas iz kluba saopšteno da je stavio paraf na produžetak ugovora.

Nikola Rebić je u Mega Bemax stigao prethodnog decembra, a u minuloj sezoni nametnuo se kao jedan od najboljih pojedinaca u timu Dejana Milojevića.

"Dolazak u Megu prošle sezone je bio pravi potez koji mi je omogućio da se razvijem u pravom smeru pa sam, u dogovoru sa klubom i bez puno razmišljanja, odlučio da ostanem ovde i narednu sezonu", rekao je Rebić.

Klub iz Sremske Mitrovice ostaje veran svom načinu poslovanja pa će tako Nikola Rebić u narednoj sezoni biti jedan od najiskusnijih pojedinaca iako ima samo 22 godine.

"Mega Bemax će i sledeće godine imati mladu i talentovanu ekipu gde verujem da ću imati prostor i šansu da nastavim sa napretkom. Svakako ću biti među najiskusnijim igračima u ekipi, svestan sam te odgovornosti i daću sve od sebe da opravdam ukazano poverenje", dodao je Rebić.

Nikola Rebić je prošle sezone u ABA ligi u proseku provodio po 20 minuta na terenu i beležio 7 poena i 4,5 asistencija, dok je u Super ligi prosečno imao 9,6 poena i 3,4 asistencije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Leks Lutor
Wednesday, 05.07.2017
16:50
avatar
Amar Zornic
Wednesday, 05.07.2017
16:14

Msm da ga se Zvezda prelako odrekla , prosle sezone u periodu povrede Jovica bi nam vredeo mnogo

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 05.07.2017
16:47

Razmisljao sam o tome, i uvek je odgovor isti... jednostavno, nije dovoljno veliki kapacitet da bi igrao u EL, i to ce se kasnije i videti, u Megi moze imati svu minutazu ovog sveta, i opet nece biti za velika dela i nastup u jakoj konkurenciji, medju onim azdajama u eliti...Reba je bio kod nas nekih 3-4 godine, to nije uopste mali period, pokusali smo, ne moze da se reci da nismo, fizicke predispozicije su tu ogroman probem i faktor ogranicavanja za nesto vise. Ako smo se nekog prerano odrekli to je Micic, koga smo oziveli i vratili na pravi put, dvogodisnji ugovor je tu trebao da usledi, ali iz nekog razloga nije....

avatar
Amar Zornic
Thursday, 06.07.2017
13:28

Nije bas tako on je od nas otisao sa tek 21 godinom i imao je jos dosta mesta za napredak , problem je u tome sto smo mi mislili da ce Nejt biti boom i lako smo ga se odrekli a Micic sta znam i ja sam bio za to da mu se da sansa ali ...