Rebić: "Kao da smo igrali pred punim 'Pionirom'"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.11.2015.
18:22
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Nikola Rebić izjavio je da su navijači odigrali bitnu ulogu u pobedi nad Bajernom jer je atmosfera u "Audi Domu" delovala kao da se igra u "Pioniru".

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Mladi plejmejker Crvene zvezde Telekom Nikola Rebić izrastao je u jednog od junaka trijumfa šampiona Srbije na gostovanju minhenskom Bajernu u okviru 5. kola grupne faze Evrolige.

Za devetnaest minuta igre Nikola Rebić je postigao 11 poena a petlju je pokazao tako što je u prelomnim trenucima meča pogodio tri trojke.

"Vrlo bitna pobeda za nas. Nekako je bilo vreme da se pokažemo u pravom svetlu. I ova pobeda je došla u pravom trenutku. Jović je bio izvanredan, pronalazio nas je sve, na nama je bilo da ubacujemo otvorene šuteve što smo i uspevali" ocenio je po dolasku u Beograd Rebić.

Crveno-beli su slavili rezultatom 90:79 čime su obradovali mnogobrojne navijače koji su ih zdušno bodrili u "Audi Domu".

"Već na samom zagrevanju osetila se prava pozitivna atmosfera. Došlo je puno naših navijača, ostili smo kao da igramo pred punim 'Pionirom'. Dali su nam ogromnu energiju koju smo uspeli da zadržimo svih 40 minuta" dodao je Rebić.

Srpski šampiona posle prvog dela takmičenja u Evroligi ima skor 2-3 što Crvenoj zvezdi Telekom daje mnogo više šansi za plasman u TOP 16 fazu no što je to bio slučaj pre gostovanja Bajernu.

Narednu utakmicu u elitnom takmičenju crveno-beli igraju narednog četvrtka od 20.45 protiv Strazbura u Francuskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke