Real pobedio Žalgiris u gostima

Autor: Boban Filipović
petak 20.01.2017.
19:46
Izvor: Sportske.net

Četvrti trijumf u nizu 'Los Blankosa' u Evroligi, puleni Pabla Lasa danas su slavili u Kaunasu.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Zaslužena pobeda Real Madrida na neugodnom gostovanju u 18. kolu Evrolige.

Prva četvrtina protekla je u egal igri, Real je na poluvremenu imao plus osam ponajviše zahvaljujući raspoloženom Otelu Hanteru, ali u trećem kvartalu Žalgiris topi prednost gostiju i na ulazu u odlučujući period rezultat je bio nerešen (53:53).

Čovek koji je slomio Litvance bio je Trej Tomkins. Amerikanac je sa dve trojke inicirao seriju 8:0 početkom poslednje deonice, posle koje ekipi Šarasa Jasikevičijusa nije bilo povratka.

Šampion Španije je stegao u odbrani u poslednjem kvartalu, dozvolio domaćinu samo šest poena u odlučujućih deset minuta, meč je završen rezultatom 59:74.

Otelo Hanter je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 14 poena, dvocifreni su bili još pomenuti Trej Tomkins, koji je brojao do 12 (4/6 trojke), kao i Džejsi Kerol i Gustavo Ajon koji su ubacili po 11 poena.

Kod Žalgirisa najefikasniji bivši igrač Reala, Brazilac Augusto Lima sa 13 poena, Paulijus Jankunas i Lukas Lekavičijus su postigli po 11.

Realu je ovo 13. pobeda u Evroligi ove sezone i ostaće na drugom mestu na tabeli posle 18. kola, dok je Žalgirisu ovo 12. poraz i četvrti je "od pozadi".

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 20.01.2017
21:28

Pobede protiv Darušafake, Efesa, Barselone, Bamberga i Uniksa vode nas u TOP 8 Evrolige. A ladno možemo do pobeda i protiv Panatanaikosa, Milana i Galatasaraja. Moguće je da na kraju ostvarimo skor 18-12. Napred Zvezdo, možeš ti to.