Real kreće u potragu - Ko će zameniti Ljulja?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.08.2017.
21:31
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Real Madrid krenuo je u potragu za igračem koji će u nastupajućoj sezoni pokušati da zameni povređenog Serhija Ljulja.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Loše vesti stigle su kasno noćas selektoru reprezentacije Španije Serđu Skariolu ali i treneru Real Madrida Pablu Lasu pošto je nakon pregleda potvrđeno da je Serhio Ljulj zadobio težu povredu.

Najkorisniji igrač prethodne evroligaške sezone povredio je koleno u pripremnom meču selekcija Španije i Belgija i procenjuje se da ga čeka pauza od 6 do 9 meseci.

Situacija je takva da Španija ne može da računa na jednog od najboljih pojedinaca tokom predstojećeg Evropskog prvenstva, a mnogo veće probleme imaće Pablo Laso jer je izgubio Ljulja za veći deo sezone.

Spekulacije vezane za to koga će Real Madrid angažovati kao zamenu za Serhija Ljulja već su počele, pa tako specijalizovani portal "Eurohoops" prenosi da je prva meta urugvajski internacionalac.

Radi se o doskorašnjem košarkašu Anadolu Efesa Džejsonu Grejndžeru (27, 189 cm) koji ima bogato iskustvo igranja u ACB ligi i Evroligi, jer od 2007. godine nastupa za španske klubove.

Urugvajac sa italijanskim i američkim pasošem u prošlosti je nastupao za Estudijantes i Unikahu, a prethodne dve sezone proveo je u Anadolu Efesu.

Džejson Grejndžer se nalazi na pripremama sa reprezentacijom Urugvaja odakle je poručio da na stolu ima ponude iz Španije, Amerike i Kine ali da još uvek nije doneo konačnu odluku o tome gde će nastaviti karijeru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
straxonitis
Friday, 11.08.2017
17:07

Tesko ce ko zameniti Ljulja. Bas me zanima za koga ce se odluciti uprava Reala.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 10.08.2017
22:00

Uh, kolika pauza. Ljulj je konačno dozreo svoj talenat i fakat povreda. Zasluženi Mvp Evrolige