Reakcije iz Zvezde: "Čestitke Partizanu, sad po treću pobedu!"

Autor: Beta Beta
utorak 16.06.2015.
00:12
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Telekom, Dejan Radonjić, kao i Nikola Kalinić, istakli su da neće umirati u lepoti, već da se odmah spremaju za naredni duel.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kazao je da je najvažnije da je njegov tim uspeo večeras da pobedi u teškim uslovima, kao i da će se košarkaši spremati da već u trećem duelu osvoje titulu prvaka Srbije.

"Čestitke igračima na pobedi, a čestitam i igračima Partizana na pruženoj partiji. Očekivano težak meč, kao što smo znali da će da bude i da će Partizan da pruži sve od sebe da izjednači i da finale učini neizvesnim. Kvalitet možda nije na nivou onoga što smo i mi i oni pružali ranije, ali posle maltene 11 meseci paklenog rada, mislim da smo i mi i oni dali sve od sebe da odigramo najbolje što možemo u teškim uslovima", rekao je Radonjić novinarima posle meča.

Zvezda je pobedila košem Nikole Kalinića 10 sekundi pre kraja, koji je uhvatio promašeno bacanje Luke Mitrovića i postigao koš za konačnih 72:69.

"Uspeli smo na kraju da slavimo. Bilo je situacija da smo mogli da dođemo do mirnije završnice, ali smo na kraju uspeli da slavimo. Nećemo se boriti da umiremo u lepoti u trećoj utakmici, samo da dođemo do treće pobede u seriji", rekao je Radonjić.

Plejmejer Zvezde Stefan Jović pogođen je u glavu delom stolice dok je sedeo na klupi, a Radonjić je kazao da mu se vrtelo u glavi i da je to sve što može za sada da kaže.

Kalinić je ocenio da nije njegov poen na kraju odlučio meč.

"To je bila minijatura Majka Cirbesa i mene. Uspeli smo, doneli smo rezultat, ali ne mislim da je to presudilo. To je bio jedan detalj, pobedila je cela ekipa", rekao je Kalinić.

"Pre svega čestitam ekipi, igračima i stručnom štabu, ali i igračima Partizana, kao i navijačima na atmosferi. Utakmica nije bila toliko lepa, jer je retko koje finale lepo. Omakao nam se poneki lepo potez.

Uslovi su bili teški za obe ekipe. Uspeli smo da izvučemo pobedu, ali smo nekim greškama, prvenstveno mojim, zagorčali sebi život. Partizan je sjajno odigrao. Očekujemo da pobedimo u trećoj utakmici i osvojimo titulu", rekao je Kalinić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Stevic
Tuesday, 16.06.2015
03:37

Izvinite zurimo, treba nesto da se pregrize, pa na spavanje! Laku noc.

avatar
Doktor ijopet
Tuesday, 16.06.2015
02:26

Kao i uvek dostojanstveno, bez provokacija i sa punim postavanjem prema rivalu. Zvezdasi su uvek bili gospoda. Ljudski kvaliteti podjednako bitni kao i igracki.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 16.06.2015
13:02

Kakve zvezdasi imaju veze sa ovim vestackim i mutiranim klubom, alo? Naravno da ni zvezdasi nisu gospoda, to su samo price koje poturate...

avatar
Tuesday, 16.06.2015
00:52

Možete da čestitate sudijama, plakali ste dok ste su malo kraduckali za vas, a sad izigravate gospodu na očigledne krađe.