Razočaranje u Hrvatskoj zbog Zvezdine pobede

Autor: Boban Filipović
subota 12.03.2016.
14:27
Izvor: Sportske.net

Boja glasa hrvatskog komentatora Slavka Cvitkovića kada je Kvinsi Miler overio trijumf crveno-belih zaista zvuči kao da mu je teško palo što je PAO pao u beogradskoj Areni.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Tokom poslednje Zvezdine akcije na utakmici 10. kola Top 16 faze Evrolige jasno se naslućuje kako hrvatski komentator u direktnom prenosu priziva da 'Detelinari' ukradu loptu, a kada je Miler pogodio uz faul za plus 4 devet sekundi pre kraja nije krio razočaranje.

Prokomentarisao je da je neko od igrača Panatinaikosa trebalo ranije da pravi faul.

Poslušajte...



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
STAFFY
Saturday, 12.03.2016
23:32

Ja sam Srbin okoreli, ali ovde ni govora nema o mrznji I bilo cemu drugom. Jednostavno je covek prokomentarisao da je PAO trebao ranije praviti prekrsaj. Poz za Delije moje sirom sveta !

avatar
Saturday, 12.03.2016
19:27

Meni nekako njegovo komentarisanje deluje kao mrzovoljno,zasitio se čovek jednostavno. Zanimljiv je bio njegov komentar na meču Srbija-Grčka kad je rekao-glupan Burusis,ume on neki put da izadje iz standardne šeme komentarisanja.

avatar
Mirza33Teletovic
Saturday, 12.03.2016
16:19

Ja sam vise puta gledao CZ dok su oni komentarisali i ovo nije razocarenje nego jednostavno nacin na koji prenose sve utakmice i da ste pogledali bilo koju utakmicu, a pogotovo onu protiv Cedevite, vidjeli biste koliko oni zapravo cijene Zvezdu a najvise Milera i Cirbesa za kojeg su vise puta rekli da je nezaustavljiv ;)

avatar
Budimo.ljudi
Saturday, 12.03.2016
17:06

Tako je, delim mišljenje u potpunosti

avatar
Abpavic
Saturday, 12.03.2016
18:15

U pravu si u potpunosti. Tu nema ni govora o nekoj mrznji.jednostavno su profesionalno prokomentirali sve zvezdine utakmice sa zaista strucnim komentarima Vlade Vanjka u kojima se zaista moglo zakljuciti da imaju simpatije prema igri i rezultatima koje postize zvezda u zadnje vrijeme. A narocito se Cvitkovic iskazao po meni u intervju sa Radonjicem koji je vodio na kraju cetvrte utakmice u zg lani u finalu aba lige na zvezdnoj promociji u prvaka aba lige!

avatar
Sad il\' nikad!
Saturday, 12.03.2016
15:35

Kako to funkcionise taj sport klub??? Cija je to televizija? Isto pitanje i za Arenu...Inace ovom komentatoru ce jos vise biti zao kad bude prenosio top8...