Ražnatović: "Teško je reći šta će odlučiti Sparsi"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.07.2015.
21:55
Izvor: Sportske.net

Menadžer Bobana Marjanovića objasnio je da je sa centrom reprezentacije Srbije sve u redu i da će se u San Antoniju uveriti da je povreda u potpunosti zalečena.

Screenshoot: YouTube
Screenshoot: YouTube

Povezane vesti

Velika se prašina podigla nakon izjava pomoćnog trenera Crvene zvezde da je Boban Marjanović sa povredom stopala odigrao čitavu finalnu seriju domaćeg šampionata.

San Antonio je zatražio da Marjanović obustavi rad na pripremama sa reprezentacijom Srbije i da odmah doputuje na dodatne preglede.

"Bez ikakve potrebe je podignuta prašina. Još nema novih informacija. Nema šta novo da bude, kada je on već bio na pregledima u Milanu i sve je bilo u redu, povreda je zalečena" objašnjava za "Novosti" Miško Ražnatović.

Nastup Bobana Marjanovića na Eurobasketu sada se nalazi pod znakom pitanja a njegov menadžer tvrdi da je prvi put doživeo da klub tri dana posle zvaničnih pregleda traži nova ispitivanja.

"Nikad u životu nisam čuo za ovakvu situaciju, da igrač prođe preglede i da ga posle tri dana opet pozovu i proveravaju. Toga nikada nije bilo, zato je nezahvalno prognozirati sledeći potez Sparsa" poručuje Ražnatović.

Boban Marjanović nedavno je potpisao jednogodišnji ugovor sa San Antonio Sparsima nakon što je u dresu Crvene zvezde odigrao sjajnu sezonu i doprineo da crveno-beli osvoje triplu krunu.

Reprezentacija Srbije priprema se za Eurobasket na kome će nastupati u grupi "B" sa selekcijama Nemačke, Islanda, Italije, Španije i Turske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
azor ahai
Thursday, 30.07.2015
23:35

Ajde breee I svi su svesni da to nema veze sa povredom nego sa tim sto se pojedinci hvale kako su uzeli obestecenje za igraca koji nije njihov.amere boli kad im uzmes kes a ovo....ne interesuje ih

avatar
Branko Lazic
Friday, 31.07.2015
09:47

Ne lupaj zivota ti. Cuj boli ih kad neko uzme kes. Sta je za San Antonio 650.000$ ? I to je Boban Marjanovic zahtevao da se daju pare Zvezdi.

avatar
azor ahai
Friday, 31.07.2015
19:53

pa zato sto mislis sta je to 650 000 dolara zato si i siromasni srbin...

avatar
Stefan123
Friday, 31.07.2015
10:02

Obestecenje je uzeto I ti to vrlo dobro znas ali ti je krivo sto Zvezda napreduje a partizan propada svaki dan sve vise