Ražnatović: ''Stav San Antonija o Bobiju tek posle pregleda''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 27.07.2015.
17:56
Izvor: Beta

Košarkaški reprezentativac Srbije Boban Marjanović obaviće u toku nedelje nove lekarske preglede u SAD i tek nakon toga će biti poznat stav San Antonija o njegovom nastupu na Evropskom prvenstvu, rekao je danas njegov menadžer Miško Ražnatović.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

San Antonio je Marjanovića, sa kojim je nedavno potpisao ugovor, pozvao u SAD nakon izjava pomoćnog trenera Crvene zvezde da je srpski centar herojski igrao u "finalu plej-ofa sa slomljenim stopalom".

"Boban Marjanović je prošle sedmice uspešno prošao lekarske preglede koje je San Antonio organizovao u Milanu, i priključio se pripremama nacionalnog tima", rekao je Ražnatović.

On je na svom tviter nalogu napisao da je San Antonio, nakon natpisa u medijima o igranju sa povredom, tražio novi pregled koji će biti obavljen u Americi ove sedmice.

Ražnatović je naveo da su poslednji pregledi pokazali da je povreda Marjanovića u potpunosti sanirana.

"Po dobijaju rezultata sa pregleda biće poznat stav San Antonija o ovoj nemiloj situaciji, kao i ponovnom priključenju reprezentaciji. Poslednji pregled igrača, koji su uradili naši zdravstveni radnici, pokazuje da je povreda potpuno sanirana, pa se nadamo najboljem", rekao je Ražnatović.

Boban Marjanović nalazi se na širem spisku selektora Aleksandra Đorđevića za predstojeće Evropsko prvenstvo, koje se od 5. do 20. septembra igra u Hrvatskoj, Francuskoj, Nemačkoj i Letoniji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke