Ražnatović: "Ništa sporno u Muslijevom postupku"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.12.2016.
13:08
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Vest da je početkom meseca Dejan Musli na kratko blokirao račun KK Partizan NIS naplatom svojih potraživanja izazvala je veliko nezadovoljstvo kod navijača kluba iz Humske.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović objasnio je danas u izjavi za "Blic" kako niko ne bi trebalo da zamera Dejanu Musliju što je uradio nešto što i mnogi drugi pre njega.

"U pogledu situacije u vezi sa dugovanjima Partizana prema Dejanu Musliju, nema nikakvih nejasnoća, niti spornih situacija, već je to krajnje uobičajeni pravni postupak u odnosu na neizvršene arbitražne odluke BAT, donete pre skoro dve godine" rekao je Ražnatović.

Račun košarkaškog kluba Partizan na kratko je bio blokiran početkom meseca ali je "požar" brzo ugašen. Muslijev potez ipak je izazvao nezadovoljstvo kod dela navijača.

"Čude me pojedine negativne reakcije, imajući u vidu da se radi o identičnom postupku, koji su već sproveli pojedini članovi stručnog štaba prema istom klubu i tako naplatili svoja potraživanja, bez ikakvih negativnih konotacija iz kluba ili javnosti, što je po meni sasvim ispravno"  dodao je Ražnatović.

Dejan Musli je nosio dres Partizana od 2012. do 2014. godine, a nakon toga je kratko igrao za Mega Leks pre nego što se preselio na Pirinejsko poluostrvo i ostvario angažman u Manresi i Unikahi iz Malage.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Thursday, 08.12.2016
20:40

Neko tako a neko ima slučajnu saobraćajku i sve se zaboravi...radiš kako ti kažu jer su jači od države.

avatar
Mangus
Thursday, 08.12.2016
14:12

Ako se coveku duguje, ima puno pravo da to traži. Niko ne sme da ga osuđuje za to, jer bi i oni uraidli isto na njegovom mestu.

avatar
MilošPB
Thursday, 08.12.2016
18:19

Ražnatović je i aludirao na članove uprave koji su pozivali na časove ljubavi, da bi (kad su oni došli u istu situaciju) oni postupili isto kao Musli.

avatar
Thursday, 08.12.2016
21:06

Nije nego na Kecmana.