Ratkovica priznao - Bez pomoći ''Grobara'', ništa od pobede u derbiju!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.02.2017.
14:35
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Plej Partizana jedva uspeva da opiše atmosferu sa minulog košarkaškog derbija. Malo je reći da je oduševljen navijačima crno-belih.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/MO
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/MO

Povezane vesti

Partizan je u dosadašnjem toku sezone ostvario rezultate iznad očekivanih, ali pobeda nad Crvenom zvezdom mts, aktuelnim šampionom Srbije i ABA lige, naravno, izaziva najveće zadovoljstvo.

Samim tim, Džikićevi puleni sada još više veruju u sopstvene mogućnosti, ali plejmejker Partizana Branislav Ratkovica ističe da bez ogromne podrške navijača sa tribina, epilog ne bi bio ovakav.

''Bez njih sigurno ne bismo mogli da pariramo Zvezdi!'', jasan je Ratkovica u izjavi za ''Žurnal''.

On priznaje i da do sada nikada nije igrao u sličnom ambijentu i da ''Grobari'' košarkašima Partizana daju mnogo veću snagu.

''Nešto neverovatno, do sada se nisam ovako lepo osećao na terenu. I kada ti ne ide, i kada si dobar, oni su tu. Hvala mnogo svim tim ljudima, uz njih smo mnogo jači'', poručio je Ratkovica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Capitano
Tuesday, 07.02.2017
17:10

Sudije su ovog puta zasenile i podrsku sa tribina...

avatar
NEMANJAAA
Tuesday, 07.02.2017
17:32

Jesu.Ali ni sva ta silna slobodna bacanja za protivnika nisu na srecu sprecila Partizanovu decurliju da pobedi!Bravo crno beli!

avatar
Nikola Bizmark
Friday, 10.02.2017
11:33

Gledao sam snimak meča jer sam radio kad su igrali ali to vađenje na sudije nije baš neka fora,zvezdini igrači su samo pričali i žalili se,trojke ste šutirali užasno a tek ono drvo Luka Mitrović pa ume li on išta da pogodi sem pod košem,Partizan je koristio sve što je mogao a Zvezda ništa(da je Volters pogodio dva slobodna kad ste imali 5 razlike na kraju treće),ja sam samo realan a tek ono smešno saopštenje KK CZ,sramota a ja pomislio da ste vi ozbiljan klub

avatar
Skaut1
Tuesday, 07.02.2017
15:45

Koljenšić je grobar? Moguće.