Ratko Varda završio karijeru, uz poruku iz filma ''Munje''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.03.2017.
12:35
Izvor: Sportske.net

Iskusni centar odlučio da stavi tačku na dugogodišnju košarkašku karijeru, tokom koje je promenio dvadesetak klubova.

aba-liga.com/Sutjeska
aba-liga.com/Sutjeska

Povezane vesti

Ratko Varda završio je košarkašku karijeru, tokom koje je u protekle dve decenije imao veoma zanimljiv profesionalni put.

Tridesetosmogodišnji centar je seniorsku karijeru počeo u Partizanu, gde je nastupao od 1995. do 2001, a može se pohvaliti i nastupima za Detroit, pa Olimpiju, Apolon Patras, Bešiktaš, Kijev, Real Madrid, Menorku, Žalgiris, Himki, Prokom, Azovmaš, Mahram Teheran, Radnički, Mega Vizuru, Amšit iz Libana, Kožuv, Sutjesku i libanski Hekmeh, gde je i stavio tačku na profesionalno bavljenje košarkom.

U mlađim kategorijama nastupao je i za naš nacionalni tim, pa je tako sa juniorskom reprezentacijom Jugoslavije 1998. godine osvojio je zlatnu medalju na Evropskom prvenstva, a dve godine ranije i bronzanu.

Košarkaš koji se tokom karijere isticao zanimljivim imidžom, potrudio se da i kraj karijere prokomentariše na zanimljiv način. To je učinio na svom profilu na Instagramu, uz poruku:

''Ljubav koja me nikad nije izneverila! Nedostajaće mi svi momenti ove igre. Kad se kaže gladijatori novog doba, ako je ko to osetio, onda sam ja. Ali sam srećan što sam bio deo ove igre. Hahahaha, i kako zbori Gojko Sisa: Lepo kaže Čarls Barkli, što ulaziš u frku kad si slabiji''!


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Tuesday, 07.03.2017
18:46

To je i Ivica Iliev izjavio posle jednog Derbija, cuo sam ga u radio-prenosu:-D

avatar
Srđan Klačar
Tuesday, 07.03.2017
14:05

hvala ljudino i srećno u daljem životu !