Rakočević: ''Delije, uživajte u Evroligi, to je privilegija!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.10.2014.
15:51
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Posle Jake Blčažiča, koji će biti jedan od aktera utakmice između Zvezde i Valensije u četvrtak u ''Areni'', poziv navijačima da u što većem broju popune tribine ''Kombank Arene'' uputio je i bivši plej crveno-belih Igor Rakočević.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Nekada veliki adut Zvezde i naše reprezentacije Igor Rakočević danas sa nestrpljenjem iščekuje duel Crvene zvezde Telekom i Valensije u trećem kolu Grupe D Evrolige.

On odlično poznaje Zvezdinog narednog rivala, čije je boje branio u sezoni 2004-05 i ističe da je glavna snaga Valensije na trenerskoj klupi, oličena u treneru Velimiru Perasoviću, koga je nazvao svojim ''omiljenim trenerom''.

''Poznat je po tome da daje veliku podršku igračima za koje se odluči da budu nosioci igre i uliva im neverovatno samopuzdanje. Sećam se da sam, dok mi je bio trener, kod njega igrao odlično. Jako ga cenim, jer je veoma pošten i dobar čovek. Preporodio je Valensiju od momenta kada je preuzeo ekipu'',
objašnjava Rakočević u izjavi za klupski sajt Crvene zvezde Telekom.

Ali, i Zvezda igra odlično ove sezone, a uz to će u četvrtak imati i veliku podršku sa tribina, pa Rakočević očekuje pravi spektakl u ''Areni''.

''U ambijentu kakav prave Zvezdini navijači, koji je jedinstven u Evropi, je prelepo igrati i to bi trebalo da bude dodatni adut crveno-belih. Koristim ovu priliku da pozdravim Delije i sve navijače Crvene zvezde. Poručujem im da u što većem broju dolaze na utakmice i uživaju u evroligaškim mečevima, jer to je zaista privilegija. Nadam se da će i u četvrtak protiv Valensije doći u što većem broju i pružiti podršku'', poručio je Rakočević.

Delije

Kad je Zvezdina ekipa u pitanju, Rakočević je posebno izdvojio Luku Mitrovića, koji je pokazao svoj ogromni potencijal.

''Drago mi je da Luka Mitrović igra jako dobro. Pokazao je raskošan talenat i nadam se da će još bolje partije pružati u nastavku sezone. Cela ekipa jako dobro izgleda. Akcenat u igri je stavljen na mobilnosti i agresivnosti spoljne linije, što mi se jako sviđa'',
dodao je Rakočević.

Utakmica između Zvezde i Valensije igra se u četvrtak, s početkom od 19 časova u ''Kombank Areni''.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke