Raduljin menadžer demantuje Grke!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.06.2016.
17:39
Izvor: Sportske.net

Menadžer Miroslava Raduljice Dragan Deliće demantovao je pisanja grčkih medija koji su preneli vest o "bančenju" srpskog internacionalca uoči četvrte utakmice finala plej-ofa sa Olimpijakosom.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Srpski internacionalac Miroslav Raduljica nije nastupao u četvrtoj utakmici finalne serije plej-ofa grčkog šampionata, a tamošnji mediji su pet dana nakon poraza Panatinaikosa plasirali priču da je srpski centar izopšten iz ekipe zbog odlaska u noćni provod veče pre utakmice.

Menadžer srpskog reprezentativca Dragan Delić oglasio se tokom popodneva saopštenjem u kojem je demantovao pisanja grčkih medija i poručio da je Miroslav Raduljica surovi profesionalac.

"Jednostavno, nije tačno da je Raduljica izašao ili ostao celu noć pred četvrtu utakmicu finalne serije. To nije razlog zbog kojeg ga nije bilo na pomenutom meču" saopštio je Delić.

Panatinaikos je u ponedeljak izgubio na domaćem terenu od Olimpijakosa čime su crveno-beli iz Pireja odbranili šampionsku titulu.

"Miroslav se tokom cele sezone ponašao kao pravi profesionalac na terenu i van njega. Preduzećemo sve neophodne mere kako bi se zaštitili ugled igrača" zaključio je Delić.

Srpski internacionalac stigao je u redove Panatinaikosa početkom minule sezone na insistiranje Aleksandra Đorđevića.

Nakon što je Đorđević dobio otkaz u Panatinaikosu usledila je čistka njegovih pikova pa su tako Aleksandar Pavlović i Ognjen Kuzmić napustili klub, a spekuliše se da je isti scenario pripremljen i za Miroslava Raduljicu koji ima ugovor do leta 2017. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kizito
Friday, 03.06.2016
18:05

Razumem sto su oterali Pavlovica i Kuzmica,ali ovo prema Raduljici je cista odmazda zbog Djordjevica.Raduljica im je mozda i najzasluzniji za plasman u top 8 a ko zna sta je Sale ma rastanku skresao u brk kontroverznoj braci pa sad ne znaju sta ce od muke.