Raduljica: "Zvezda nam je veliki dužnik"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.03.2016.
17:31
Izvor: Sportske.net

Centar Panatinaikosa Miroslav Raduljica raduje se dolasku u Srbiju i ističe da će ekipa dati sve od sebe da se revanšira Crvenoj zvezdi Telekom za poraz koji su im crveno-beli naneli u Atini.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Deseto kolo TOP 16 faze Evrolige u grupi "E" donosi nam okršaj šampiona Srbije i grčkog Panatinaikosa.

Meč u "KombankAreni" mogao bi da se pokaže odlučujućim u trci za četvrtfinale elitnog takmičenja, a srpski centar Miroslav Raduljica poručuje da se raduje dolasku u Beograd i duelu sa crveno-belima.

"Jedva čekam duel sa Crvenom zvezdom Telekom. Beograd je moj grad, a to što ću imati priliku da igram protiv ekipe iz svoje zemlje predstavlja poseban osećaj. Nisam dolazio kući od početka sezone što dolazak u Srbiju čini dodatno uzbudljivim" kazao je Raduljica.

Prvi meč između Panatinaikosa i Crvene zvezde Telekom završen je trijumfom srpskog tima rezultatom 74:63 zbog čega ekipa iz Atine ima dodatni motiv.

"Svi igrači smatraju da nam je Zvezda veliki dužnik zbog poraza koji nam je nanela pre nekoliko nedelja pred našim navijačima. Nije nam bilo prijatno i zbog toga želimo da se revanširamo" istakao je Raduljica.

Panatinaikos se nakon devet odigranih utakmica nalazi na trećem mestu na tabeli sa skorom 6-3 ali je na prethodnih pet utakmica vezao pet pobeda.

Srpski šampion ima pobedu manje u odnosu na "Zelene" ali bolji međusobni skor zbog čega će biti posebno važno savladati Panatinaikos u Beogradu.

Utakmica 10. kola TOP 16 faze Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Panatinaikosa zakazana je za petak od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke