Raduljica: "Svakome teško u punoj Areni"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.11.2016.
23:06
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Centar EA7 Olimpije iz Milana Miroslav Raduljica rekao je da Crvenu zvezdu treba posmatrati kao celinu jer je Dejan Radonjić izgradio sjajan sistem koji uz podršku sa tribina uvek "izbaci" jednog junaka.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s u četvrtak dočekuju EA7 Olimpiju iz Milana u okviru 8. kola Evrolige, a za italijanski sastav će nastupiti i dvojica srpskih internacionalaca.

Bivši košarkaši Partizana Milan Mačvan i Miroslav Raduljica vraćaju se u "KombankArenu" posle pet meseci i kvalifikacionih utakmica za odlazak na Olimpijske igre sa reprezentacijom Srbije.

"Naravno da se radujem dolasku, kao neko ko je odrastao u Beogradu, ali i kao igrač, jer ko ne voli da igra u onakvoj atmosferi?" počinje priču Miroslav Raduljica.

Srpski centar je u razgovoru za "Večernje Novosti" istakao da sutra očekuje težak meč, posebno zbog činjenice da će Zvezda imati veliku podršku svojih navijača.

"U sličnom sastavu su već nekoliko godina, znaju da igraju košarku i, što takođe značajno, znaju da igraju zajedno. Uz navijače i punu 'Arenu' svakome je teško da igra protiv njih" kaže Raduljica.

Upitan da izdvoji pojedinca koji u timu Dejana Radonjića može da napravi prevagu, "Braduljica" kaže sledeće:

"Trener Dejan Radonjić je izgradio jasan sistem iz kog su proizašli odlični razultati. Ako pogledate unazad, uočićete da im na svakoj utakmici 'iskoči' drugi igrač, zato nikako ne smete da ih posmatrate pojedinačno, već kao celinu" poručuje Raduljica.

Sutrašnji duel Crvene zvezde mt:s i EA7 Olimpije iz Milana ujedno će biti okršaj najboljeg napada i najbolje odbrane u Evroligi.

Utakmica 8. kola Evrolige između šampiona Srbije i Italije na programu je u četvrtak od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke