Raduljica privukao pažnju Real Madrida

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.09.2014.
19:33
Izvor: Sportske.net

Centar košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica mogao bi karijeru da nastavi u slavnom Real Madridu i to zahvaljujući sjajnim igrama koje trenutno pruža na Mundobasketu.

Beta/BranislavBožić
Beta/BranislavBožić

Povezane vesti

Samo dva dana uoči početka Mundobasketa Miroslav Raduljica dobio je informaciju da su ga Milvoki Baksi trejdovali i da će u narednoj sezoni igrati za Los Anđeles Kliperse ali tu se priča nije završila.

Odmah nakon trejda Klipersi su "vejvovali" Raduljicu jer ne računaju na njega a srpskog centra nije previše pogodila činjenica da je u sred Mundobasketa ostao bez angažmana.

Miroslav Raduljica nastavio je da igra svoju igru iz utakmice u utakmicu a čini se da je sjajnim partijama trasirao sebi put ka povratku u Evropu i to u redove Kraljevskog kluba.

"Real ispituje ponudu, što predstavnici srpskog igrača znaju, pa su zato i predstavili klubu mogućnost da Miroslav Raduljica postane igrač Madriđana" objavili su danas mediji u Španiji.

Kako Srbija u nedelju igra meč osmine finala u Madridu za Raduljicu bi bilo od ključnog značaja da upiše još jednu sjajnu partiju i tako pomogne nacionalnom timu da se plasra u dalji tok takmičenja a sebi "izboksuje" unosan angažman u Realu.

Podsetimo da Raduljica na pet odigranih utakmica u dosadašnjem toku SP ima učinak od 14.2 poena po meču i 4.8 skokova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke