Raduljica najavljuje revanš Zvezdi!

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.03.2016.
14:07
Izvor: Sportske.net

Poraz od Crvene zvezde Telekom u Atini mnogo je zaboleo navijače Panatinaikosa, koji sada od svojih ljubimaca očekuju da se usred ''Kombank Arene'' revanširaju ekipi Dejana Radonjića.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Razloga za optimizam imaju, s obzirom da su u odnosu na prethodni susret sa Crvenom zvezdom značajno popravili formu, zatim pojačali ekipu, a proteklog vikenda su osvojili i trofej u Kupu Grčke.

Sada žele da Zvezdi uzvrate udarac pred njenim navijačima u ''Kombank Areni'', a u prilog tome govore i reči našeg reprezentativca iz redova Panatinaikosa Miroslava Raduljice.

''Osvojili smo prvi trofej ove sezone, i naravno da smo svi srećni. Znao sam, kada sam dolazio u Panatinaikos, da ću doživeti ovakve trenutke. Panatinaikos je tim koji uvek osvaja titule.

Sada smo okrenuti utakmici protiv Crvene zvezde, to je veoma važna utakmica za nas. Oni su nam ostali dužni, pošto su nas dobili u Atini, pa sada mi želimo da im se revanširamo. Ta pobeda bi za nas bila od neprocenjivog značaja po pitanju plasmana u četvrtfinale Evrolige'',
izjavio je Raduljica, a prenosi grčki portal ''sentragoal''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 08.03.2016
15:53

Raduljice poštujemo te ali sumnjam da će te se radovati u petak u Beogradu. Samo se vi kuražite, ali od 20000 grla ima gaće da vam se tresu a kamoli ruke.

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 08.03.2016
16:57

Najjaci su mi bili oni iz Lokomotive mislim , toliko su se preplasili da su napravili gresku u koracima bar 10 puta , steta sto sudija nije svirao bar 3-4 ali ovi su se tad sami pobedili . Tome se nadam i protiv Pao-a koji je ipak iskusnija ekipa mada mi je malo zao sto nece igrati Pavlovic , mnogo volim da vidim kako se nervira kad mu Lazic udari rampu ili zakuca preko njega :D