Raduljica na leto napušta 'Armani'?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 27.03.2017.
12:02
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Italije neslavno će završiti prvu sezonu u novom formatu Evrolige zbog čega se već sada prave planovi za narednu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši EA7 Olimpije iz Milana mogli bi da završe ligaški deo sezone u Evroligi kao poslednjeplasirana ekipa na tabeli što svakako nije rezultat kakav su očekivali u "gradu mode".

"Manekeni" su na 28 utakmica ostvarili samo 7 pobeda, pa se u klubu već sada radi na pravljenju planova za narednu sezonu.

Određenih promena će sigurno biti, pa tako specijalizovani košarkaški portal "Sportando" prenosi da bi prvi na listi za "odstrel" mogao da se nađe naš Miroslav Raduljica koji "nije ispunio očekivanja".

Centar reprezentacije Srbije dobija mizernih 16 minuta po meču, pa je teško očekivati da u takvoj konstelaciji stvari da veći doprinos u igri ekipe Jasmina Repeše. Svakako da 8.4 poena i 3.3 skoka po utakmici nije prosek koji se očekuje od centra druge reprezentacije sveta ali sa malom minutažom koju ima Raduljica jednostavno nije u mogućnosti da pruži više.

Bivši košarkaš Partizana sa "Armanijem" ima ugovor do leta 2018. godine ali je vrlo verovatno da će klub napustiti po završetku tekuće sezone.

Sa Milanom Mačvanom priča ide u potpuno drugom smeru. Sportski sektor smatra da je Mačvan opravdao očekivanja i da bi uz Rakima Sandersa i Džamela Meklina mogao da čini okosnicu ekipe za narednu sezonu.

Problem je taj što je malo verovatno da će Olimpija uspeti da zadrži Sandersa i Meklina, ali svakako da na tržištu postoje igrači koje "Armani" može sebi da priušti i tako nadomesti eventualne odlaske.

Kao potencijalna pojačanja navode se Amat Mbaje, Dominik Suton, Trevor Lejsi i Džerod Džons.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bafana
Monday, 27.03.2017
15:48

Kad bi mogao da potpise za reprezentaciju da mu daju tokom godine malo love a da se ne zamara u klubovima posto mu se očigledno ne igra nesto klupska košarka 😃

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 27.03.2017
15:20

Djido kod nas:-D