Raduljica izabrao klub?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 28.12.2014.
10:02
Izvor: Sportske.net

Američki mediji pišu da ćemo gledati tandem Peković-Raduljica u Timbervulvsima!

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Kako pišu sajtovi specijalizovani za NBA transfer, polovinom januara bi Miroslav Raduljica trebalo da stigne u Minesotu.

On je raskinuo ugovor u Kini i posle nešto više od pola godine vratiće se u najkvalitetniju ligu na svetu. Minesota je praktično izgubila još jednu sezonu zbog povreda, nedostaju Rubio, Peković i Kevin Martin, do kraja je teško očekivati da se vrate u bitku za doigravanje, pa bi srpski centar mogao da dobije veću šansu nego među Baksima prošle sezone.

On je podsetimo odigrao 48 mečeva za Milvoki, na samo dva bio starter. Prosečno je provodio na terenu manje od 10 minuta, postizao oko 4 poena i imao nešto više od dva skoka.

Ali, koliko je napredovao u Americi, videlo se na Mundobasketu gde je pokazao da je jedan od najboljih evropskih centara u ovom trenutku.

Ovo će biti drugi pokušaj da se nametne u NBA, bitno je da dobije šansu da igra, a prilagođavanje će mu biti olakšano, tu je Nikola Peković.

Raduljica je podsetimo par meseci proveo u Kini, raskinuo ugovor pre njegovog isteka i sada čeka polovinu januara da se vrati na parket.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
master_commander
Sunday, 28.12.2014
11:09

Bio i to pravi potez za Radulju.. Mogao bi da se nametne, danas u NBA-u dobre centre mozes prebrojati na prste jedne ruke.

avatar
Stojanovic Nikola
Sunday, 28.12.2014
14:20

Ove sezone su centri inzvanredni...nNe bih se bas slozio sa tobom...nAko pratis NBA ne mogu da vjerujem da ti je to promaklo...