Raduljica blistao u dresu "bivšeg" kluba!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.12.2014.
18:14
Izvor: Sportske.net

Reprezentativni centar Miroslav Raduljica upisao je sjajnu partiju u pobedi Šandonga nad Tjanđinom iako se sredinom nedelje pojavila informacija da je raskinuo ugovor sa kineskim klubom.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Srpski internacionalac Miroslav Raduljica upisao je još jednu sjajnu partiju u dresu Šandonga za koji će, po svoj prilici, nastupati do kraja sezone u kineskom šampionatu.

Informacija da je Raduljica završio saradnju sa Šandongom nije tačna iako postoji mogućnost da zbog trojice stranaca u timu trener kineskog kluba na nekim utakmicama "ohladi" srpskog internacionalca.

Tako je centar košarkaške reprezentacije Srbije danas bio u timu u duelu sa Tjanđinom koji je Šandong savladao rezultatom 118:93.

Miroslav Raduljica proveo je na parketu svega 26 minuta ali mu je to bilo dovoljno da upiše 27 poena i 19 skokova čime je postavio rekord sezone.

Prosečan učinak srpskog internacionalca na 14 odigranih utakmica za Šandong broji 18.3 poena i 9.1 skokova a Raduljičin klub trenutno zauzima 11. mesto na tabeli sa skorom 9-9.

Ukoliko do kraja regularnog dela sezone Šandong ne dospe među osam najboljih na tabeli Raduljica će postati slobodan igrač jer njegov time neće uzeti učešće u plej-ofu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke