Radović iz bolničke postelje: "Sreća da baklja nije pogodila neko dete""

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 20.02.2017.
22:51
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Dan nakon incidenta koji se dogodio na finalnom meču Kupa Radivoja Koraća povređeni član Skupštine KSS Miodrag Radović iz bolničke postelje poručuje da je bolje što je baklja pogodila baš njega.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Finalna utakmica završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu nije mogla da protekne bez incidenta, pa je tako ispad huligana još jednom ugrozio život nekoga ko je došao u halu da uživa u košarci.

Na kraju treće četvrtine sinoćnjeg finala u "Čairu" baklja je poletela sa tribine na kojoj su bili smešteni navijači Partizana i pogodila u glavu člana Skupštine KSS Miodraga Miću Radovića.

"Pratio sam finiš treće četvrtine. Odjednom sam ugledao svetleću kuglu i sledećeg trenutka izgubio sam svest" objašnjava u izjavi "Večernjim Novostima" Mića Radović.

Baklja je bila upućena ka severnoj tribini ali je završila tik iza led reklama, među ljude koji su bili smešteni na stolicama uz teren.

"Uopšte nisam imao utisak da baklja ide pravo na mene. Samo sam malo pomerio glavu i čini mi se da mi je to spaslo život. Od siline udarca pao sam na pod, a Hitna pomoć me je na nosilima iznela iz hale" dodaje Radović.

Služba Hitne pomoći je brzo reagovala i na nosilima iznela nesrećnog čoveka iz hale "Čair", a dan nakon incidenta u kojem je zadobio teške povrede oka Miodrag Radović konstatuje da je dobro što nije nastradalo neko dete.

"U neposrednoj blizini bilo je mnogo dece i dama. Da je baklja pogodila neko dete, moglo je smrtno da strada. Zar takva tragedija treba da se desi, pa da se država obračuna sa huliganima?" pita se Radović.

Miodrag Radović je zadržan na Kliničkom centru u Nišu, a direktor te ustanove doktor Zoran Radovanović ističe da će tek nakon saniranja povrede moći da se govori o stepenu oštećenja vida.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja
Tuesday, 21.02.2017
15:08

Ako hoćete istinski da se borite protiv huliganizma neka svako pođe od sebe. Npr vi osudite kolege koje su stavile naslov kako se devojčica navijačica Partizana tukla pazite sad, sa dvojicom redara da bi došla do svojih ljubimaca. Taj naslov je bolestan. Prvo kako može dete od 4-5 godina da tuče dva redara, dve odrasle osobe-predstavljaju dete huliganima, a onda ga kao takvog veličaju u oči.a druge dece. Poruka deci, potuče se sa redarima, upadate na terene samo da biste dobili ono što želite. Znam da mi opet nećete objaviti komentar ali moram da napišem zbog sopstvene savesti.

avatar
reddevils
Tuesday, 21.02.2017
00:00

Jadan čovek, brz oporavak vam želim i da se vratite normalnom životu.