Radonjićeva poruka zanimaće i navijače Partizana: ''Nema kalkulacija!''

Autor: Beta Beta
nedelja 12.03.2017.
15:31
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da u predstojećoj utakmici Jadranske lige protiv Budućnosti osim pobede želi da njegova ekipa popravi igru.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Crvena zvezda dočekaće sutra Budućnost u derbi utakmici poslednje, 26. kola Jadranske lige.

"Ekipa Budućnosti je napravila ekipu za visok plasman, tu je puno dobrih mladih igrača, uz jedan ozbiljan broj iskusnih i vrlo kvalitetnih. Oni mogu da dobiju svakoga, a sa druge strane, pred ovaj meč nerealna su poredjenja sa prvom utakmicom u Podgorici, tada je novi trener tek stigao. Mi pred ovaj meč imamo naše želje i prioritete, a to je pre svega da pobedimo, a drugo da ispravimo elemente kako bi bio zadovoljan igrom", rekao je Radonjić.

Radonjić je podsetio da ekipa i dalje ima problema s povredama.

"Nemanja Dangubić je u procesu vraćanja na poziciju i mesto na kome je bio pre povrede, a to nije lako, Luka Mitrović je osetio bol u Madridu, nisam želeo ništa da rizikujem, situacija je sada mnogo bolja, dok je sa Stefanom Jovićem moramo da razmišljamo sistematično trening po trening. Svi ostali su zdravi i spremni za ovu utakmicu", rekao je on.

Zvezda bi eventualnom pobedom u sutrašnjoj utakmici u polufinalu plej-ofa Jadranske lige igrala upravo protiv Budućnosti, dok bi u slučaju poraza u polufinalu regionalnog takmičenja igrala "večiti" derbi protiv Partizana

"Mi nismo kalkulisali u ovom takmičenju. I pored činjenice da smo prvo mesto obezbedili mnogo ranije, naš cilj nije finale Jadranske lige, već smo kao prioritet na startu sezone naveli da želimo da osvojimo ovo takmičenje", rekao je Radonjić.

Košarkaš Zvezde Branko Lazić rekao je da njegovu ekipu očekuje vrlo teška utakmica.

"Pred nama je vrlo teška utakmica. Ekipa Budućnosti je odlično sastavljena i predstavlja spoj iskusnih stranih i igrača koji dobro poznaju ABA ligu, ali imaju i nekoliko mladih, vro talentovanih igrača. Želimo da odigramo dobro, da zabeležimo novu pobedu, i u dobroj atmosferi dočekamo važan period u Evroligi i prvenstveno Jadranskoj ligi koja nam je prioritet za ovu sezonu", kazao je Lazić.

Utakmica 26. kola između Crvene zvezde i Budućnosti igraće se sutra od 21.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Bizmark
Sunday, 12.03.2017
22:25

Njima je svejedno ionako su najjači u ovoj kilavoj ligi a mi nemamo nikakve šanse protiv cedevite,mislim bilo bi iznenađenje da ih izbacimo,nije da ih nismo pravili ali mnogo je

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 12.03.2017
18:51

A Pesiceva poruka? :-D