Radonjića ne hvata euforija

Autor: Beta Beta
nedelja 26.04.2015.
23:23
Izvor: Beta

Strateg Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić konstatovao je da i pored vođstva od 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige njegova ekipa nema prava na opuštanje jer slede iskušenja u Zagrebu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da je svestan da će njegovim košarkašima biti teško u nastavku borbe sa Cedevitom, i pored nove pobede i vođstva od 2:0 u finalnoj seriji.

"Znamo da će biti izuzetno teško, ne samo zbog toga što je Cedevita pokazala da može da se vrati u seriji i na kraju slavi. Dva evroligaška tima su tu. Čeka nas velika borba", rekao je Radonjić posle utakmice u Beogradu.

Zvezda je povela sa 2:0 u finalnoj seriji Jadranske lige, pošto je i u drugoj utakmici u hali "Pionir" savladala Cedevitu sa 69:65.

"Dobro smo počeli, kontrolisali igru i tako pravili prednost. Imali smo jako loš period u odbrani, što je nedopustivo. Radili smo stvari koje nisu smele da se dese. Vratili smo Cedevitu u igru", kazao je Radonjić.

Zvezda je u drugoj utakmici igrala bez drugog centra Maika Cirbesa, koji ima problema sa povredom kolena.

"Imali smo mnogo problema. Tek pre sam početak smo doneli odluku da Cirbes ne nastupi. Uspeli smo to da prevaziđemo. Svakako je da bi bilo mnogo lakše da je on igrao", naveo je trener crveno-belih.

On je dodao da se ne radi o ozbiljnoj povredi nemačkog košarkaša, ali da se još ne zna koliko će Cirbes pauzirati.

Treća utakmica igraće se u sredu od 20.30 u Zagrebu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke