Radonjić: ''Zvezda i Cedevita su najbolje, iako je Mega u finalu!''

Autor: Beta Beta
utorak 22.03.2016.
23:12
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je srećan i ponosan zbog večerašnjeg plasmana u finale Jadranske lige, koja će po njegovim rečima, značiti plasman u Evroligu.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Zvezda se plasirala u finale Jadranske lige, pošto je sa 2:0 u pobedama bila bolja od Cedevite. U drugoj utakmici u Zagrebu bilo je 73:65.

"Gradili smo se kroz sezonu, imali puno problema, bilo je teško, zato sam srećan i ponosan što smo sve zajednički izdržali i napravili rezultat jer po svemu sudeći ovo će značiti naš nastavak u Evroligi i sledeće godine, bez obzira na ova dešavanja u ULEB i FIBA", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice u Zagrebu.

Radonjić je zahvalio navijačima na podršci u Zagrebu i jer su došli da bodre ekipu, a svojim košarkašima čestitao plasman u finale.

On je istakao da je na početku sezone bilo nemoguće napraviti ovakav rezultat.

"U kakvim smo problemima bili, od povreda na pripremama, na početku prvenstva, odlazak igrača, nesnalaženje. Izgledalo je tako da je nemoguće da se dodje do dobrih stvari, a večeras slavimo 2:0 protiv Cedevite", naveo je trener crveno-belih.

Radonjić je rekao da je pobedom nad Cedevitom napravljen dobar ambijent za ono što čeka ekipu jer "želi da bude bolja od Mega Leksa" u finalu i osvoji trofej u regionalnom takmičenju.

"Cedevita je uz nas najbolji tim, bez obzira na to što je Mega ušla u finale i napravila senzaciju. Ogromno zadovoljstvo proističe iz ukupnog stanja, imali smo težak prvi duel, težak put, pobedili u Malagi... Nije bilo nimalo jednostavno, ali izdržali smo",
kazao je Radonjić.

Zvezda će već u četvrtak gostovati Lokomotivi u Krasnodaru u Evroligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke