Radonjić: "Želimo pobedu, a formu ćemo brusiti do plej-ofa"

Autor: Beta Beta
četvrtak 02.10.2014.
13:12
Izvor: Beta

Uoči početka nove sezone i duela sa Levskim, trener Crvene zvezde Telekom najavio je da će ekipa igrati na pobedu a da će joj cilj biti da do početka plej-ofa postepeno podiže formu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa još nije uigrana, ali da ima obavezu da u predstojećoj utakmici protiv Levskog iz Sofije, osvoji prve bodove u novoj sezoni Jadranske lige.

"Duel protiv Levskog je prvi ove sezone. Zvezda igra sa novi timom u ABA ligi. Na startu su počeli agresivno da prave tim, ali su se zbog problema koje su imali okrenuli domaćim igračima, uz nekoliko stranaca. Važno je reći da smo više koncentrisani na naše probleme", rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

Crvena zvezda u prvom kolu Jadranske lige igra protiv Levskog iz Sofije. Meč je na programu sutra od 19.00 u beogradskoj hali "Pionir".

"Prvi stepenik je Levski, želimo da osvojimo bodove. Pokušavamo da podignemo fizičku spremnost igrača, svi su u različitom stepenu uigranosti. Nećemo koristiti meč protiv Levskog da bismo se time bavili. Igramo na našem parketu i imamo obavezu da osvojimo bodove", rekao je Radonjić.

On je naveo da je za njegov tim najvažnije da gradi igru i da bude najbolji kada počne plej-of.

"Za nas je bitno da gradimo igru i stvaramo sliku koja bi trebalo da nas krasi kada počne plej-of, gde treba da izborimo Evroligu i osvojimo trofej", rekao je Radonjić.

On je dodao da je nemoguće očekivati da Nemanja Dangubić odmah bude na nivou igara kao pre povrede.

"Nemoguće je da Dangubić bez trčanja i samo nekoliko treninga bude na nivou kao pre povrede. Ima još igrača kojima je potrebno vreme i mnogo rada", rekao je trener Zvezde i pozvao navijače da sutra podrže ekipu.

Kada je reč o Branku Laziću, Radonjić je kazao da je i njemu potrebno vreme, jer je tek juče obavio prvi trening posle mesec dana pauze.

Radonjić je rekao da očekuje da će ovogodišnja Jadranska liga biti izuzetno jaka i zanimljiva.

"Izgledalo je da će takmičenje biti značajno slabije, ali je očigledno da će biti izuzetno jaka liga, jača. Liga će biti interesantna, biće dobrih mečeva, čeka nas zanimljiva sezona", rekao je Radonjić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke