Radonjić zadovoljan pobedom, Rebić zaradio kopče!

Autor: Beta Beta
nedelja 14.02.2016.
20:04
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan igrom svog tima i pobedom nad Sutjeskom u 23. kolu Jadranske lige, ali da mu je povreda plejmejkera najjači utisak večeri.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

"Odigrali smo generalno dobar meč u drugom poluvremenu, a uprvom s manjim oscilacijama. Igrali smo večeras sa 11 igrača izavršili meč bez jednog plejmekera, što je za mene najupečatljivijiutisak. Sad treba da vidimo šta može da se napravi da štokompletniji odemo u Niš", rekao je Radonjić novinarima uBeogradu.

Zvezda je večras pobedila sa 96:67, a Nikola Rebić je morao daizadje iz igre zbog jakog udarca koji je dobio. U četvrtak u Nišupočinje završni turnir Kupa Radivoja Koraća.

"Ništa nije ozbiljno sa Rebićem. Nekoliko kopči, ali će moratida propusti neki trening. (Prvi plejmejker Stefan) Jović je utakvom stanju kakvom je (povreda mišića), (Boriša) Simanić je uKanadi (na košarkaškom kampu)", rekao je Radonjić o problemimau timu pred početak kupa.

Trener Sutjeske Igor Jovović čestitao je Zvezdi i na pobedi i narezultatima koje je ostvarila ove sezone, i dodao da je uglavnomzadovoljan igrom u prvom poluvremenu.

"U prvom poluvremenu smo odigrali korektnu utakmicu do pada predkraj četvrtine, kada smo dozvolili Zvezdi da napravi seriju od 10:0za minut i tako napravi bolju psihološku pripremu za drugopoluveme. Mi to drugo poluvreme treba što pre da zaboravimo. Mnogosmo grešili, a i nemamo objektivno da protiv tima koji igra uEvroligi uradimo nešto više", rekao je Jovović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke